![]() |
e aj nek mi neko kaže koji tip ram memorija ide na gem wk seriju, traži mi drugar da mu nađem ali nemam pojma koje idu? Edo ram ili nešto drugo?
|
Nekad kad je naglo pomerim u transportu se desava to nikad u toku svirke, i kad upalim pise hard disc errror tako nesto, a kad odem check or recovery tu pise da kontaktiram proizvodjaca... i onda ja lepo moram da otvorim klavijaturu i da izvadim karticu pa da je vratim i onda radi ali ne uvek iz prve
|
Druže,o kakvoj kartici pričaš?Da ne misliš možda na slot RAM memorije?Kod mene u WK 8 nema drugih kartica osim slotova RAM memorije.Hard disk je posebno,ali i ne liči na karticu.Pozdrav!
|
aj nek slika neko te ram memorije.....
|
nikadvisekorg,nebitan je proizvođač memorije,bitno je da je 30 pina i do 60 ns brzine.Da ti olakšam,ista se koristi za Kurzweil K 2000,koji je dosta češći kod nas od Gem WK 4,6,8...Pozdrav!
Dodato: Citat:
|
kartica umesto hard diska compact flash card
|
1 Privitaka
flesh memorijska kartica ima isti prikljucak kao i onaj za hard od2,5.stim sto je brza tj.nema pokretanja tvrdog diska nego je uradjena kao zamena za hard.usb stick sd card itd.to je taj rad.a ovo je ta ram memorija.probacu da nadjem i sliku te fles kartice
|
1 Privitaka
evo je i ta flesh kartica
|
A gde moze da se nabavi i kako izgleda taj adapter ili sta vec u koji se ubacuje ova kartica,i da li moze sa istim kablom sa kojim se povezuje HD.
|
imam ja taj adapter i kabl i karticu,kazu da adapter i kabl nisu skupi ,sa karticom izadje oko 50e ali sa 4gb karticom,mada izgleda je bolji hd
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org