![]() |
ovo je super...cisto kao sto kaze kolega i ugodno.
Svaka cast.toliko od mene..;) |
svidjaju mi se ovi zadnji snimci,najvise mi se svidja sto ti se bas cuje.za razliku od mase snimaka na forumu.zvi napeglaju bubanj i onda nesto simaju a basa nema nigde,a bas i bubanj su stub svirke.dobra svirka,nastavi tako.pozdrav
|
jako lepo kolega....svaka cast...
|
Zdravo kolege,
evo ga jedan svima poznat istrumental. <embed src="http://www.*******.com/embed/648456325/265a23e9" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> Uživajte! Pozz . . . |
Sve je super,sem delaya na klaviru,i to sto je u dve oktave,al ostalo je super.
|
Lepo, kolega :) celokpno gledano tvoj rad je vredan pohvale :)
Evo i ja da prokomentarisem dvojku, kada je vec toliko popularna u tvojoj temi :) Necu da komentarisem aranzer i boje vec poslednji triler :) Mislim da si ga bez potrebe produzio, nije po mom ukusu :) |
Extra je,a za delay na klaviru se slažem sa Svrakanom.Pozdrav!
|
I kao i u svakom demu fali gitara :)
Namerno ne pravim distorzije jer imam gitaristu (to sam već 100 puta napisao :) ) Nešto novo, "Ceca 2011 - Šteta za mene", sve je kucano u klavijaturi peške i polako :) Moram samo da naglasim da sam sad završio style i odmah sam snimio demo, tako da mi solo, a i cela pesma nije baš skroz legla. Grešio sam na par mesta. U mojim demo snimcima prezentujem kako mi radi klavijatura, a ne kako sviram. <embed src="http://www.*******.com/embed/672862047/9b72e4b" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> Uživajte! Pozz . . . |
Dobar ti je ovaj novi bubanj,ritam je super.
|
druze super ti radi klajva,samo moram da ti kazem da mi se ne svidja kako zvuci sto mesas dva dobosa...ovaj drugi dobos je bas tanak,i generalno kvari sliku ritma...prvi dobos je super sempl,i bas lepo radi..ostalo je super...pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org