![]() |
<embed src="http://www.*******.com/embed/543431531/15bc0f25" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
evo i od mene nesto, pokusavao sam tj. trudio sam se da sto bolje odsviram al ne ide mi :( no nema veze, trudim se kol'ko mogu. Cak sam i nesto sa ovim ljestvicama pokusavao tj. nisam ih nikad u zivotu svirao ali evo malo (kobiva) nesto sam ubacivao pa ocekujem komentare tj. kritike. :D Znam gdje sam i grijesio ali nisam toliku brzinu razvio sto se tice sviranja desne ruke, a i malo sam fulao lijevu, no nema veze :D nek ima nesto jos i od mene :D |
Ali pamtim jos? Pokazacu ti kako tocno ide forspil jednom kad budemo svirali ;) U njoj ti ne treba toliko skalicnih skokova, a ova glisanda izbaci pod hitno. Ovaj forspil se svira poprilicno jednostavno, tako da gledaj bez nekih pretjeranih ukrasa, samo vjezbaj ;)
|
ama eto znas mene, hocu sve odjednom :D pa nista niscim...... Sto puta sam snimio i niti jednom nisam odsvirao kako treba.... i pukne mi film i reknem si ajde ovo sad kako odsviram odsviram.... ima tu jos vjezbe naravno, ali eto..... al sto je najgore kad ne stisnem onaj Glupi record, za cudo bozije sam opusteniji ruka sama ide..... :S ja ne znam sta ima u onom "crvenom dugmetu" pa se ja ukocim nekako........ al vjezba vjezba i vjezba :D hvala dell.
|
Jos vjezbe mora decko!Slabo ti zvuci ovaj PA2x!Pozdrav!
|
ma ja zvucim lose nije klavijatura :D sto se tice ritmova i boja, to sam poklopio ondosno sredio u dobru ruku. Ali najveci je problem u mojim trilerima...... tako da.... hvala na kritici kolega :D naravno samo vjezba i vjezba :D
|
Nije kritika drugar!;)
|
Ma dobro je kakvih ima...meni se bas svidja od covjeka samoukog i koji je sve sam naucio...pozz
|
@ nemanja 1982 nema veze bolan :) ;)
@ zeljko hvala kolega, znam da sam loš, nitko mi ništa nije pokazivao, sve sam ucim, sam samcat, znaci nema nikakve glazbene skole ili nekog da je bio pored mene i govorio mi sviraj tako...... jedino sto sam zavrsio glazbenu je za klarinet, al stavit cu demo i od toga uskoro ;) hvala puno. |
Jbg to si sam rekao a za mene nisi los..neke pjesme si pravo dobro odsvirao..narocito mi se svidja kako sviras zabavne....neki idu u muzicku godinama i ne znaju bolje..to sam mislio...Svaka cast i pozdrav:)
|
<embed src="http://www.*******.com/embed/552617869/1676469c" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
Evo i od mene jedna, balašević-provincijalka, ima nekih sitnih greskica, al sta je tu je :D doduse kraj pjesme mi je malo bezveze ali eto, nisam mogao recitirati kao on :D |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org