![]() |
Hvala kolege, za kvalitet snimka ćemo se pobrinuti da bude drugi put bolji.
Uskoro ću postaviti nove demo snimke kako zvuči Roland GW8. Dodato: I ako je manje više poznato većini o kakvoj se mašini radi :) |
Malo ubijanje dosade sa pianom. Nisam pjevač, pa tako da ne zamjerite :)
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/QW381SW3P2o?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
.........
imas dobru boju glasa.vrlo lijepu boju glasa po mom ukusu.
ako bi mogo nesto snimit od borisa novkovica pa da postavis "ti si tu" :) ili od kalembera ponovo nocas place gitara...bas u tom tvom stilu mislim da bi ti te legle. ...a i cisto ako si za da mi ispunis zelju :) ....evo da krenemo sa narudzbama :D |
Bravo komsija svidja mi se..Poz
|
Instrumental - Kad nekog ludo zavolis
Instrumental, Dzenan Loncarevic - Kad nekog ludo zavolis, prvi snimak sa Pa600.
Komentari? <iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/VdNXG5tnvRM?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Aha sad vidim tu je.Super komsija.Poz
|
Tu pesmu peva Knez u originalu ;-) Steta sto su ovo loop-ovi, da je DK bio bi extra ;-)
Sent from S⁴ |
Boja glasa lijepa,lijepo pjevas.
Bosna je to brate ;) |
I ja sam ovo za kneza znao :D
Laser, nek ti je sa srecom nova klavijatura, i ubaci malo nesto narodnog kad je nariktas... |
Hvala kolege, i ako se ne slazem bas sa mojim pjevanjem, dosta grešaka pravim.
Evo kako slažem ponešto od svakog seta korisno u svoj i pravim svoje boje, snimio sam malo kako zvuči, @yamahapassion ima i malo rumbe ;) <iframe width="480" height="360" src="//www.youtube.com/embed/Ew8DsgV7UWE?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org