![]() |
eh da ti je jos i pokojnog toseta ubacit da otpjeva ovo, ajme meni, sav sam se najezio, svaka cast za pjevanje i za svirku!!! Nemam sto drugo reci, SVAKA CAST!!!
|
hvala ti na ovim lepim recima kolega mirandess
pozz |
Kabi,ne mogu a da se ponovo ne oglasim.
Ovo je prekrasno,sa dusom i odsvirano i odpevano,po meni jedan o najljepsih snimaka inace a pogotovo (zajdi zajdi),sve pohvale i kapa dole majstori. Uz ovakvo nesto bi valjalo zameraciti! |
E super je ovo,sad sam preslusao u tvom stilu,samo cepaj.
|
hvala vam na lepim komentarima....
bice josh... |
pitao si me za zajdi pa sad kad sam preslusao da se oglasim....
nadam se da se neces naljutiti na komntar ali.....meni pjevanje nije sjelo fali mi trliler nekako mi ta pjesma bez toga kao jagode a nema slaga.... sto se tice svirke na istoj e tu ti KAPA dole...... stvarno sam se iznenadio...... i jos jedan subjektivan detalj vezan za vokal smanji malo basa i dodaj srednjih i viskokih frekvencija pa pokusaj sam cut kako ti bolje zvuci nekako kao da mi je mutan vokal... vezano za moj kompletan post ...zelim samo naglasiti da je to moj subjektivan dojam koj nije nuzno tocan.... |
@ Mojimbg
Mene zanima gde po vama konkretno fali triler i na koji triler konkretno mislite da je neophodan u ovoj pesmi? Hvala |
Ovo je za 10tku,ali imam par sugestija!!
Cini mi se da su ti farbe malo preostre,a to se moze resiti tako sto ces ih malo smanjiti kad soliras,jer se mnogo isiticu u odnosu na strajhove i vokal.Sam tepih(strings)je fenomenataln i legao je kao"budali samar"u pesmi,ali jos jedna sugestija sa moje strane,nemoj da odlepljujes prste dok(tata)Gdin Combe peva,vec ih ih bas naprotiv"lepi za dirke,ovako ispada da ih sviras na slogove.Nije ni to lose tako da ih sviras,ali malo mi bode uvo,i mislim da bi bilo lepse,i imao bi veci efekat pesme.Probaj i ovako i onako i vidi sam sta je bolje...ali sve u svemu odlicna svirka,solo,pevanje...pravac studio sa caletom i posle godinu,dve solisticki koncert!:) |
Evo i ja da se javim.
Ova pesma je jako zahtevna i jako specificna. Po meni je ova otpevano iz pogresnog tonaliteta,mislim da je za ton ili 1.5 tona vise otpevano da bi pesma i pevacke sposobnosti dobile na kvalitetu. Nekako mi je ovo otpevano iz ovog tonaliteta,bez emocija koje su obavezne u ovoj pesmi. Tonski je tacno odpevano nema gresaka.Ako treba da hvalimo svako izvodjenje onda idemo u krivom pravcu. Sto se tice svirackog dela tu nemam nikakvih zamerki,vrlo dobro odsvirano. Ja sam verovatno subjektivan po pitanju ove pesme i uvek sam veoma kritican kad je bilo ko izvodi a da to nije pravi majstor kao sto je bio Tose Proeski. |
Vule..... na kraju svog posta sam stavio objasnjenje i ovim sad se zelim ispricati kolegi Kabi sto mu vi i ja spamamo temu ali trazen sam da odgovorim pa moram...
triler mi nedostaje u krajevima kitica.... kod mene u temi zadnji snimak je zajdi zajdi i na takvu izvedbu sam mislio.... jos jednom isprike za spam u temi kolege kojeg smatram vrlo dobrim muzicarem koji svojim radom iz dana u dan napreduje a to i je cilj ovih tema bar sam ih ja tako shvatio..... sa štovanjem Mojjmbg...... |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org