![]() |
da objasnim samo kako sam upropastio solo =))
imao sam ideju da snimim solo, al sam pre toga vec snimio pratnju/harmoniju i ritam - e sad sviram solo al celo vreme gledam (s jedno oko=))) na monitor da vidim kad ce onaj BREAK da dodje - da ne ispadnem iz harmonije - pa sam tako izbrbljao solo :( bata boke je to lepo primetio a sigurno i ostale kolege - al niko da mi kaze ... primam i loshe kritike bez ikakvih problema, svesan sam sta mogu a sta ne mogu (u vecini je "ne mogu") :D za mene vazi, svi smo ovde odrasli "coveci" i tu nema ljutnje dok se ne vredjamo (sad nemam vise mesta za smajlice ...) pozdrav svima i jos jednom hvala |
....
Slusao sam orginal verziju te pesme i mogu od srca iskreno da kazem da mi se tvoja verzija mnogo vise dopada.:D
|
Grandia-"Pirocanac"iliti"pirke"!:lol:
|
=))
bata boke, da sam reko "ne dajem!" pa ajde da sam pirocanac, al reko sam "ne mogu" :lol: pozdrav |
A "choveci",a?
Odma sam znao da imas neke veze "sas" Pirot,chim ti tolko vreme kupujes GW8 i nikako da ga kupis,"stisal si se ko dve pare u kesu"!=)) |
izvini bata boke, nisam skontao - sad jesam :D a nisam ni nista loshe mislio o pirocancima, to je sigurno dobar i ljubazan narod
ja to onako bezveze pisao coveci, iskreno nisam znao da se ta rec stvarno koristi ... reko "coveci" je mnozina od jednog coveka :lol: GW8 ... tu si u pravu, vise puta sam reko, razlog da sam ovde na forumu je taj GW8 tj. vule, makso i naravno ti ... trazio sam informacije o GW8 u netu i tako naisho na vas, tj. na yu-midi :"> od tad se vec "mucim" da si kupim GW8 ... sta da ti kazem brate, svaki mesec mi nesto "neocekivano" dodje i rastura mi plan da si kupim neki aranzer ... eto uskoro moram sinu da platim ca. 600 evra skolu za 1 semester. moj auto sam u sudaru u decembar vec izlupao ... jos imam neke sitne probleme sa zenom, a kod nas vlasi su zene sefovi u kucama pa mi tako kupovina aranzera zavisi od nje :( (ovo je istina i nije smeshno!) a razmisljam svaki dan, dali je meni aranzer uopste potreban ... vecina kolega na forumu zna da se ja samo kao hobi s svirkom bavim i da vise volim da sviram sekvencerski ... GW8 bi tu bio optimalan ... hebiga, valjda cu do nove godine ustekati neku paru ... dal ce to biti gw8 il neka yamahica, il opet neki sound-modul - jos ne znam (opet ja pisem romane) pozdrav svima |
Ma bice svega samo nek je zdravlja druze;)Poooz
|
Ja sam samo hteo da se nasalim,nisam znao da je to bolna tema,izvini druze Grandia,daj ti nama baci jos neki ovako dobar snimak pa da zaboravimo probleme!
Pozdrav! |
Au,tek sad sam čuo ovaj zadnji snimak,strava je.Svaka čast.U pravu je Škore,ja ti prvi zavidim na tehnici.Pozdrav!
|
@grandia
Pokusaj bar da obrlatis zenu za jedan aranzer.Steta je da stagniras u muzici zbog toga! |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org