YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   SP u Fudbalu 2010 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11942)

Sejox 14.06.2010 01:15

Definitivno je po mom misljenju rano donositi zakljucke o kvalitetima i igrama pojedinih ekipa na SP-u,jer je tek pocelo,a neki jos nisu ni odigrali.

Cinjenica je da Argentinci nisu pokazali pretjeranu kvalitetu u utakmici
sa prilicno preplasenom Nigerijom.
Ali svako SP je specificno na svoj nacin,i cesto oni koji lose krenu,kasnije
se razigraju.
Vidjecemo kako ce se sve to razvijati....

Vule 14.06.2010 02:04

Svet je nas dobro proučio i prepoznao...samo nas tapši po ramenu i hvali da smo najbolji i pola posla je gotovo. Smem da se kladim da je pola tima Srbije danas imalo u glavi misao "što bez veze gubimo vreme sa ovima da igramo kad smo ih već pobedili"...kad ono...:lol:

A ovo mislim na sve države bivše nam zajedničke...

grandia 14.06.2010 07:10

bash to vule!

a nisam znao da i kod nas postoje neki koji ne prave razliku izmedju australije i austrije =))

Nemacka-Austirja:4-0
"Ubise" ih Nemci.:confused:

drug koja, u austriji nema kengura - samo u zooloskom vrtu!

svirko 14.06.2010 08:09

Ma nisu Nijemci toliko dobri, koliko su ovi loši....

Svi oni znaju igrat ( Nijemci, Englezi, Talijani, Francuzi, ) protiv ekipa koje su za dvije tri klase ispod njih.
Al dok se namjere na sebi ravne, e tu nastaje problem.
Jedino, nekako mi se čini da Brazil i Argentina, igraju, nekako opuštajuće protiv svih.....
Za Srbiju mi je stvarno žao, al u jednu ruku i neka, ...jel što kaže @čika Vule...i Srbija, i Hrvatska, i Bosna...... šta mi tu uopće radimo kad smo NAJbolji od njih...kad na kraju....mahuna:D:D
I to debela.....
I uvjek je neko drugi kriv za neuspjeh....il je prevruće, il je prehladno....il je lopta preokrugla, il suci ništa ne vide, il je neko na tribini pokazivo golu guzicu, il su navijači preglasno navijali.....

milepsr 14.06.2010 10:57

@svirko

Nije trava podsisana dobro =))

Vule 14.06.2010 11:19

Sad kad krenu naslovi po novinama "nikad spremniji","jači smo od Nemaca", rekla Vidovita Zorka "Srbija prolazi u drugi krug", a Milan Tarot ispravlja Zorku i kaže: "Srbija u finalu sa Brazilom"....ooooooo životeeeeeeeeeee :lol:

A u petak kad nas švabe naguze opet će da bude kriva lopta što "leluja" i tako...do daljnjeg :)

tranzit 14.06.2010 11:46

Citat:

Originalno postovano od Vule (Post 136346)
Sad kad krenu naslovi po novinama "nikad spremniji","jači smo od Nemaca"

Jedino ako se pobijemo... a i to je diskutabilno.
Citat:

Originalno postovano od Vule (Post 136346)
rekla Vidovita Zorka "Srbija prolazi u drugi krug"

Mozda predsjednickih izbora, tu imamo dosta iskustva.

milepsr 14.06.2010 11:47

Ej, ali to je dobro, bar cemo dobiti na kladionici ako nista drugo :)

grandia 14.06.2010 11:51

mi smo uvek bili "za novine" :lol:

dakle stigli smo da menjamo ove vodoo-afrikance koje nose kokoske na utakmicama ... izgleda da su njihovi "vidoviti" jaci bili nego ovi nashi :D

sacuvaj boze :rolleyes:

nesaband 14.06.2010 12:09

Momci,ne zavaravajte se,gana je odigrala odlicno protiv nas.Nema slabih ekipa na svetskom prvenstvu.Srbija je odigrala ispod proseka.

Mislim da Zigic i Pantelic ne treba da igraju zajedno.
Ivanovic nije u formi
Nije bilo nase prepoznatljive igre po bokovima.Zigic nije dobio ni jednu dobru loptu sa boka i tu smo imali najveci problem.
Definitivno Srbija uvek igra losije protiv da kazem autsajdera(gana je bila u osmini finala u Nemackoj koliko se secam).
Splet nekih nesrecnih okolnosti i izgubili smo.

Ja sam i dalje optimista.

Imamo dobru ekipu i nadam se da ce popraviti formu i da cemo se plasirati u drugi krug.

Na kraju krajeva i ovo je veliki uspeh,sam plasman na mondijal pa i ako ne prodjemo nije strasno.Ipak smo mi jedna mala zemlja koja ima mnogo vece probleme nego sto je fudbal.

dajmo podrsku nasoj ekipi i dalje.
Sretno i glavu gore!

Trenutno vrijeme na Forumu 21:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org