![]() |
Kada ce se znati ko je sa kim u barazu??i jel ima ono povlasceni i nepovlasceni,ili moze svako sa svakim??svaka cast Srpskoj reprezentaciji na ovako odigranim kvalifikacijama!!pozz;)
|
zna se to vec
povlasceni su bili Francuska, Portugal, Rusija i Grcka, a ovi ostali u nepovlascenom. parovi su: R Irska - Francuska Portugalija - Bosna i Hercegovina Rusija - Slovenija Grcka - Ukrajina |
Jbha onda,zeleo sam i Bosnu u Africi!!steta!hvala bolero!!;)
|
a to ti mislis da Bosna nema sansi protiv Kristine i njenih saigraca??? :D
|
tesko da imaju realno, mada lopta je okrugla, nista me zacuditi ne moze, eno barce neki dan :|
|
ma nema sanse
|
@ Enis
Realno nemaju neke sanse,jer Portugal igra najbolje kad im treba da prodju,ali lopta je okrugla tako da je sve moguce,mada citam izjavu Cire kaze covek:idemo u Afriku!!kakav optimizam,xexexexe!!!;) |
ma pusti ciru, puko lik :D
|
U Bosni jedni pjevaju "Druze Ciro mi ti se kunemo...", a drugi govore "Baraz Mubarek Olsun"!!! :D
Priznali mi to ili ne, Bosna ima velike sanse da ode u Afriku na SP. |
Portugal jeste favorit i ima dobar sastav, međutim nije ni BiH bez šanse za Mundijal prije svega jer se revanš igra u Zenici a sa aktivnim rezultatom iz prve utakmice moglo bi biti svašta....
A Ćiro i ako ne ode sa reprezentacijom u Afriku uvijek može otići u sopstvenoj režiji tako da njegova izjava apsolutno "pije vodu".... |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org