YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Zeljko-Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20475)

nesaband 21.07.2013 18:25

Da je Toma ziv rasplakao bi ga sigurno svojom interpretacijom njegove pesme.
Nemam komentar,ostao sam bez teksta."Ko ti nadje manu da mu :rolleyes: nanu" .Super si otpevao i dobar ti je mix matrice i glasa.Dobro si to uklopio.
Veliki pozdrav druze.

zeljko 21.07.2013 20:05

Ma ovo sam iz prve snimio i pokusao malo drugacije,ekperimentisao malo glasom bez da se dernjam.Ima sitnih greskica Koje sad tek cujem kad je gotovo pjevanje i to bih se moglo popraviti kod izgovaranja na nekim mjestima itd.Hvala druze

sale_band 22.07.2013 03:36

Svaka cast Zeljko... !!!!!!!!!

zeljko 22.07.2013 04:02

Ne moras ti da kazes samo svaka cast:)Znam da ovo moje pjevanje nije za rijeci "svaka cast"nego slobodno ti kazi ako imas neku primjedbu na dikciju,akcent ili sl.nisam ja pjevacina kao sto je to npr.bio Toma ili Saban Saulic itd.moje pjevanje se smije komentarisati i mogu i manje strucni ljudi da daju neki savjet ako imaju nije nikakav Problem;)Hvala na komentaru

tranzit 22.07.2013 04:13

Ama Zeljko, pjevas k'o grom.. jos kad oboris po koje pivo... nema ti ravna. :D:D:D:D Bez sale, ponekad mi se cini da si preskroman. Da si predobar momak, svi vec znamo, ama nema potrebe biti nepravedan prema sebi. Kritiku na tvoje pjevanje, smiju da daju samo oni koji znaju sta je pjevanje, a ostalima... moze da se dopada ili ne, to je vec stvar ukusa.

CTEB4E 22.07.2013 04:14

Nije lose :)

zeljko 22.07.2013 04:18

Ma uvijek nesto zeznem hehe.Npr.ovu zadnju sam trebao jos bar pola tona visocije podic,osjeca se da mi fali malo zaleta i da kilavo djeluje kad je nisko.Ok ni matrica nije bog zna nekog kvaliteta itd.Hvala

tranzit 22.07.2013 04:18

E kad bi ti sada nama objasnio sta znaci to "nije lose", bilo bi dobro. Za ocjenu pjevanja postoje izvjesni parametri koji tacno definisu pjevanje (toniranje, vokalna stabilnost, vokalnim kvalitet, dikcija, patetika, ukrasi...).
Dodato:
Post je upucen CTEB4E, da ne bude zabune !!!!!

zeljko 22.07.2013 04:46

Ma kad popijem koju pivkaru ili jos bolje neki viski,onda bude glas kao u novorodjenceta,cist,lijep,siguran itd.i jos bolje pjevam naravno ali samo ako sam uceifio a ne skroz pijan:lol:

sale_band 22.07.2013 04:48

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 249359)
Ne moras ti da kazes samo svaka cast:)Znam da ovo moje pjevanje nije za rijeci "svaka cast"nego slobodno ti kazi ako imas neku primjedbu na dikciju,akcent ili sl.nisam ja pjevacina kao sto je to npr.bio Toma ili Saban Saulic itd.moje pjevanje se smije komentarisati i mogu i manje strucni ljudi da daju neki savjet ako imaju nije nikakav Problem;)Hvala na komentaru

Ne kontam... Ja ti iskreno kazem sta mislim a ti mi ne verujes. Preslusao sam snimak 5-6 puta i onda ti cestitao... To sto sam pisao u Nesinoj sekciji je zato sto tako mislim i cujem i nebi trebalo da ima neki uticaj na tebe pa da mi to sad kao nabacujes.
Dobro pevas i to je to...

Trenutno vrijeme na Forumu 17:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org