![]() |
Vjezbom da savrsenstva :) Prije 3 mjeseca kad smo tek poceli ovako raditi nisam mogao glavu dignut od klavijature, stalno sam morao gledat u nju, ko noj sam bio. Hvala na komentarima ;)
|
Ti misliš da ja ne znam da ćeš ti to dovesti do savršenstva? :p
Nisi ti da misliš. :D |
Naravno Smuchac, pokusacemo :D :D :D
E, evo sad mojeg prvog iole ozbiljnog pokusaja da snimim nesto u Cubaseu sa midi trakama i vst instrumentima. Kolo je Meljacki orijent i sve sam instrumente kucao sa midi kontrolerom Korg K49 zato nije bas sve ritmicki tocno. Za sve solo instrumente sam koristio Kontakt5, za bubanj Battery3. Gitara malo para usi, jer sam isuvise ciganisao, cesto i netocno. E sad me zanima narocito od onih iskusnijih. Jesam li dobro poredao instrumente u panorami? Otprilike sam prvi glas i tercu smjestao na suprotne strane, prvi glas recimo 44 L, a tercu 44 R, bas otprilike na 61 L, tu otprilike i nogu od bubnja, na 61L je isla kontra gitara i dobos. E sad, posavjetujte me sto najbolje znate :) https://soundcloud.com/marnel-agolj/...ljacki-orijent |
Evo mog najnovijeg autorskog rada. Balada u stilu Hakale/Pedje Medenice. Sve uradio u Cubase5, uglavnom uz Kontakt, Embracer i Battery.
|
Pa nije lose druze Dell,samo imm utisak da ti je malo visoko ovo ili mi se samo cini.Mogu zamisliti kako bi ovo ispalo kad bi Ljuba Alicic otpjevao ili ovakvi kao ja mozda:lol:
Nije ti lako vjerujem ti,jer sve su dobre teme tj.tekstove potrosili ovakvi kao sto je Tranzit pa sad ti moras nove da smisljas heheh..Svaka cast nije lose i sve si bolji i bolji i po Tom pitanju.Poz Dodato: A ja zaboravih da Kazem.Zar ne bi bilo bolje ako bi refren pocinjao malo prije da pjevas tj.odprilike u 1:08 minuti ondje kad prelaz jos die tu negdje?A mozda bi cak ovo bilo bolje da je neki drugi ritam.Jesi probao? |
Mogu ti rec da je mnogo zajebano bilo, posto sam sve sto cujes morao odsvirat ili preko midi controllera ili preko tyrosa na midi, pa cak i bubanj sam morao kucat, tako da ponegdje fali i crash cinela jer mi se nije dalo :D Da je visoko, pa i nije, nego sam se trebao malo vise raspjevat i taman. To mi je ono kao jedan od prvih pokusaja nekog ae da kazemo studijskog rada i mogu ti rec nije lako, citav dan mi je skoro trebao :)
|
Aaaaaaa, strofe tu i tamo, ali na refren sam se najezio.... mogao bi dobro da unovcis ovo bar sto se refrena tice.
|
Hvala Bozo brate, mozda neko tipa Pedja Medenica ili Gile, al pusti snovi :D :D :D
|
Tvoj napredak je evidentan.Samo nastavi da nam postavljas ovako dobre demo snimke.
Gde se seti Meljackog orijenta,to kolo nisam cuo 100 godina.Odlicno odsvirano. |
Hvala Neso majstore, Meljacki orijent cesto sviram, bas mi je gotivno kolo :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org