YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Zeljko-Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20475)

zeljko 15.07.2013 21:26

1 Privitaka
Jos jedna Tomina koju sam bas sad evo upravo probao preko slusalica,samo malo da vidim kako ce sjest u miks i posto je kasno da je pjevam citavu postavicu ovo malo da cujete i ako valja ista snimicu i ovo sutra ili ovih dana.

Jaki 16.07.2013 00:55

Pjesma je vrh,a otkinuo si je bratee.
Svaka ti cast,Toma je legenda i bas sam gledao na yutub ne nadjoh nekoga da i priblizno otpjeva njegove pjesme kao ti.

PA3XPro 16.07.2013 13:11

Ma dobar si ti nema govora samo si ispao iz ritma, desava se jebo ga ti :D

Nego, kolko oktava ti ima mjesalica :D ?

zeljko 16.07.2013 15:43

:confused:

mladenkom 16.07.2013 16:34

Zeljkane,ne misli kolega nista lose,obe strofe si krenuo sekund,dva kasnije nego sto treba,a refren je na mestu.
Ispada Saban iz ritma u areni pred 20000 ljudi,pa mozes I ti :)
Eeeee kad bih ja imao glas kao ti....
Kad se vratim sa puta odsviracu nesto od Halida pa cu ti poslati da otpevas.

Sent from my R800x using Tapatalk 2

zeljko 16.07.2013 16:41

Hahaha moze druze.A kako ti se svidja ovo zadnje sto sam malo probao sinoc?Ma mozda sam ispao iz ritma jer matrica je losa i odjekuje a i nisam to dugo slusao kako se pjeva.Poz

mladenkom 16.07.2013 17:00

Ma,ja sam ti vec rekao da lepo pevas,imas prijatan glas,nego mi glupo da se ponavljam nakon svakog sninka :)
Ne mogu dublje analizirati tvoje pevanje,tipa vibrato,trileri,sibilanti itd jer se ne razumem,za to postoje iskusniji muzicari ovde na forumu.
Meni je tvoje pevanje ugodno za uho,plus biras prave pesme,od kojih ima dosta onih koje I nisu lagane za otpevati.

Sent from my R800x using Tapatalk 2

zeljko 16.07.2013 17:12

Sta ima veze ako se ponavljas?Pusti trilere i vibratore koga to interesuje:lol:Vazno je da se tebi svidja.Sta mislis da ovi iskusniji znaju sta je triler,nemaju oni pojma mnogi,cast izuzetcima=))=))=))Ko zna zna moze da pjeva i bez jednog trilera opet ga lijepo slusat hehehe.Hvala Mladjo na komentaru a ja cu i dalje da se usavrsavam iako se bavim samo za svoju dusu pjevanjem i sviranjem.Poz

nele1 18.07.2013 02:09

A moze i sire,kako bre za sebe sada ces dase trudis da nebude samo za sebe, veliki pozdrav druze.

zeljko 21.07.2013 17:10

1 Privitaka
Evo one Nesine matrice malo sam je povisio i ekvilajzerom pokusao da smanjim bas koji je bio malo preglasan i smetao mom vokalu,pa mozda se malo i odrazilo to na kvalitet matrice.Takodje sam ovo probao da otpjevam na svoj neki nacin jer ni muzika nije kao na orginalu koliko se sjecam orginala.Mislim da sam mogao jos bar pola tona ovo visocije i mozda bi jos bolje bilo.Izvinjavam se na mjesanju ekavskog i ijekavskog hehe.Tek sam poslije cuo da sam na par mijesta pjevao ijekavski hahaha.Pozz

Trenutno vrijeme na Forumu 07:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org