YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   nesaband demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13047)

Dell 27.06.2013 15:15

Samo mir omladinci :)

zeljko 27.06.2013 15:16

Mi smo mirni druze Dell...Sta ima kod tebe i kako si:D

nesaband 27.06.2013 18:02

=)),nema me pola dana na forumu i opet frka,=))

poslednji snimak nije midi,@namrgodjen hvala na komplimentu.

Dobar si ti momak,samo se slabo uklapas u sredinu,asocijalan si.Nemoj vise da mi nerviras @Zeljka,nece biti dobro po tebe.Provokacije su zabranjene na forumu a ti to upravo radis.Sto se mene tice,ja volim kad mi ti nesto napises na demo stranici,bas mi se dopadaju tvoji komentari.;)

zeljko 27.06.2013 18:17

Ma druze neso ne moze on ni mene izprovocirat nikako.Ja sam bas jedan od ljudi mirnog karaktera,samo se ne dam svakome zahebavat kad to uocim..Valjda Imam pravo na to?

Mozda vam djelujem agresivno ponekad ali nije tako..Svaka tebi cast Neso snimci su ti sada praaaaavo dobri a sa pjevanjem si me iznenadio super si..Pozz
Dodato:
Evo ga opeta stize Namrgodjeni hehe

namrgodjen 27.06.2013 18:23

Aman ljudi sta je vama, sto svi skacete na mene? Pa jel ovo forum muzicara ili fajlasa??? Ako covek vezba pevanje u redu neka vezba ali ne moze da se smatra klavijaturistom ako pusta midi fajlove. To je valjda svima jasno, ili nije...Nikad nisam rekao nesto protiv toga sto pokusava da peva nego zato sto pusta midi fajl, pa zar je toliko tesko da odsvira ove "poskocice"? I jos se naljuti i preti Neso meni nesto i to ne licno nego preko Zeljka ahahah smesno, rekao sam da upravo zbog toga sto se Zeljko ljuti kad dobije negativan komentar da necu vise da komentarisem njegove demo snimke a on se sad opet nesto hvata za njega. Odsviraj lepo pesmu "Mali je ovo grad" pa da komentarisemo, midi fajl ne priznajem, to je za mene podvala! Hvala.

zeljko 27.06.2013 18:25

Druze Neso ova "mali je ovo grad"si je oderao samo tako..Haj nesto od Al Dine sledeci put Imam utisak da ti njegove pjesme leze..Pozz

namrgodjen 27.06.2013 18:27

Ali neka odsvira nemoj da pusta midi fajl...

zeljko 27.06.2013 18:28

Sad tek vdijo ovaj post od Namrgodjenog..Druze ne ljutim se ja sto si mi komentarisao snimke,nego sam samo rekao da si komentarisao iz osvete zbog Toga sto sam te na neki nacin napao u Vunimravovim demo snimcima kad si rekao da njegovo pjevanje je daleko od dobroga..Naprotiv po meni Vuni pjeva od pola njih bolje koji su na estradi,tako da svaka mu cast..Pozz
Dodato:
Tebi izgleda dzaba govorit..Pusti ljude nek rade kako hoce,a to ne znaci da svi koji su snimili pjevanje na midi da ne znaju svirat..Poslusaj onu od Tozovca sto je neso odsvirao a ja ok slabo odpjevao priznajem,pa ces vidjeti da zna svirat i da je odlican muzicar.Pozz

namrgodjen 27.06.2013 18:32

Nije tacno to sto pricas, stekao si pogresan utisak, necu da se prepirem sa tobom a tvoje snimke vise necu komentarisati. Neka komentarisu fajlasi, ima ih dosta ovde na forumu. Niti je lepo ovde na njegovoj stranici da brljamo o tome

zeljko 27.06.2013 18:32

evo

Zeljko-Ovamo cigani (Uzivo)
You need to upgrade your Flash Player
Dodato:
Hvala Nesi jos jednom ovako javno na izvrsnoj svirci..

Trenutno vrijeme na Forumu 04:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org