![]() |
Uvijek kao gotov miks. To sto ti se cini da u miksu koji eksportujes nije isti odnos kao u miksu koji si napravio, moze da ima za uzrok, vrlo losu sabirnicu audio karte. Medjutim, zaboravi to na momenat pa probaj, kada eksportujes, da aktiviras Realtime Export. koji traje isto koliko i sama pjesma odnosno projekat, pa onda poslusaj da li ima razlike.
|
Trenutno sam u Bosni u jednom lepom selu koje se zove Konjevici kod Zenice i uzivacu ovde tri dana a onda se vracam za racunar i za nuendo.>:D<
trenutno uzivam u cistom vazduhu i tisini oko mene. Pozdrav iz Bosne svim mojim drugarima. |
A ubice se tu i po koje janje... nista drugo nemam da kazem nego... zavidim ti... *bes Nuendo i ostale tricarije.
|
stigo sam sinoc i vec je pao rostilj u planinskoj idili,a holesterol cu sutra da popravi verovatno sa nekim specijalitetom ispo sača,ili ce se nesto okretati na raznju.=P~
|
... a moze i udrobljeno, to jest i jedno i drugo, nisi ti gadljiv i probirljiv, je l' da ?
|
Nešo ja sam u Busovaci.
Hajde da se nadjemo na kavi Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
Nije vam ni harepa50 daleko, pa ako bude imao vremena, mozda doleti i on iz Sarajeva.
|
Pozdravi mi rodni grad i zabeleži koju fotku za nas...
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
poslao sam nesi br. pa cekam da se javi
|
Neso, nesto mi nije jasno. Kako to da si u blizini Zenice i da uzivas u cistom zraku? :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org