YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Zeljko-Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20475)

Dell 19.06.2013 12:10

Znao sam da ces da se ovako da reagiras... Jednostavno moras pustit ljude da pisu sta pisu, ne mozes nista kontra toga, ti si gospodin covjek, pa mozes i ovakve komentare podnijet ko gospodin ;) Sad sto je tebi jedan covjek napisao da ti ne valja to i to, ti bi da brises citave snimke? Zbog jednog covjeka?

namrgodjen 19.06.2013 12:21

Zeljko, nisi jedini koji se naljutio na mene upravo zbog toga sto sam rekao istinu tako da se nemoj nervirati. Dugo nisam bio na forumu zato pre nisam nista ni komentarisao. Shvatam da si skoro presao na klavijaturu i kako kazu da si amater, to je i vise nego korektno onda sto se tice svirke i pevanja, ali i ti moras da shvatis da mi jednostavno moj sluh ne dozvoljava da precutim neku gresku ako je uocim...A ti moras da prihvatis greske koje si napravio i da to popravis isto kao sto ja prihvatam svoje greske koje sam napravio u mom demu snimku. Ponavljam, nisam dugo bio na forumu cak i onaj jedan snimak mi je zabagovao pa kolega Nesa nije mogao da ga otvori pa sam ponovo postavio, ne vidim zasto mislis da to nisam ja odsvirao kako kazes? Mozemo o tome da diskutujemo ali u mojim demo snimcima da ne bi ovde pisali. Posto vidim da si takav covek koji se ljuti kad dobije negativne komentare necu vise komentarisati tvoje demo snimke, samo da ti kazem da ti to ne valja i da tako nista neces postici. Zelim ti uspeha u daljem radu. Pozdrav.

smuchac 19.06.2013 12:52

Druze Zeljko, ne vjerujem da ovako mora da ispadne. Treba prihvaćati pozitivne kao i negativne kritike i ići dalje. Čemu odustajanje? ;)

nele1 19.06.2013 14:40

Ma Zeljko je legenda,prvo dobar cocek pa posle odlican vokalni solista mada se i nebavi time iskljucivo svira i peva iz ljubavi prema muzici.Cepaj dalje majstore.

nele1 26.06.2013 22:37

Ajde legendo,nesto opet za mene,veliki pozdrav

tranzit 26.06.2013 22:44

Ovaj Nele mora da je Pirocanac, malo, malo pa daj jos jednu za dusu... a slabo se hvata za dzep, izgleda da ima zmiju u njemu.

ЂолеПФК 26.06.2013 22:49

Hahaha :D Čika Nele, kralj!
Željko, nema potrebe da odustaješ, postoje i pozitivne i negativne kritike. Ajde daj još jednu! :D

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2

nele1 26.06.2013 23:14

tranzit nemam veze brate sa Pirotom,moje poreklo je Makedonija,pa moram naseg druga da stimulisem dame nadje sa pesmom,hehehehehehe.

tranzit 26.06.2013 23:28

Uuuuuuu... pa Makedonci jos gori po tom pitanju =))=))=))=)) nego, dok se Zeljko nakani, baci ti jos neku ali pazi sta odabiras, sjeti se sta je svirao Bradica i naci ces me sigurno.

nesaband 26.06.2013 23:36

Vidim moj drug Zeljko se iznervirao opasno,nije me bilo par dana i eto ti ga sad!
nemoj ti da postavljas snimke zbog clanova foruma koji se ne razumeju u muziku.Postavljaj ti zbog nas koji znamo da odslusamo kako treba i da damo pravi komentar.Sve ce onda biti u redu,a ovi koji upadaju jednom godisnje na forum njih pomnozi sa nulom i dobices odlican rezultat.>:D<

Ajde cekamo snimak.:winking:

Trenutno vrijeme na Forumu 15:27

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org