![]() |
Neso napravi neku sredinu izmedju ove dve pesme u prvoj moras malo da osvetlis pesme,malo eq visoki,a druga tije preostra celokupno vidi na slovima s, samo suskas moras da smanjis visoke i refren sredi sa kompresorom jer si se odaljio od mikrofona i nestao si tako da moras da pevas dinamicki ali ne toliko jer se stvarno cuje.Jos jednu stvar na fospili ti probija na jednom mestu pikuje iznad nule samo tako ,pokusaj to da nadjes sredinu i bice super.
|
ma ja odprilike kao u onoj pjesmi prije ovih dviju "Imati pa nemati"stim da jos malo na vokalu samo za trunku smanjis visoke i to bi trebalo biti to..Poslusaj Tranzitov post i neces pogrijesiti sigurno..Pozz
Dodato: Pa kad snimas druge pjesme nek ti ta jedna koju sredis bude mjerilo i po njoj gledas da i druge odprilike nastelujes hehe |
Momci,stvarno ste za divljenje^:)^.
Cujete odlicno i dajete prave savete.Hvala vam na tome.Jos nisam napravio koncepciju i jos nisam odlucio da li da efekat na glas stavljam sa miksete ili sa Nuenda.Verovatno cu se odluciti za efekte sa miksete na glas posto zelim da to zvuci ne kao profi snimak vec kao LIVE snimak. Jos jednom hvala i na pohvalama i na savetima. |
I vi ste DR.Neso:)
|
Vidim ja Zeljko,Nesa je ozbiljno resio da ti uzme posao!:lol:
Sad on verovatno kalkulise,ja i Mira ima da pevamo,dakle nema vise dodatni deo za pevaca,delimo na dva,razglas necu da joj naplatim ,to je za ono....=))=)) |
Ma nece ne bojim se ja hehe..On ima svoju demo temu ja svoju i kako da mi uzme posao:lol:
|
Ih,kako,pa sto je vise pevaca,manje posla za tebe.:D
p.s.Cudi me kako ti je promaklo ono u vezi Mire,obicno zapazis "masne" detalje.:lol: |
Citat:
|
Kakvi ste vi fantomi majkemi,Neso bojje 100e nego da prodjes kao ja.Mora sam da sutnem auto dihtung vrisnuo srednji,i nema leba.Da ti pozajmim koj amortizer hahahahaha.
|
Pih koji maler,i to sad bas pred godisnji odmor.To ti bas nije trebalo.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org