![]() |
Uh dobra pesma druze,imam 2 stvari dati kazem spusti pola ili ceo stepen cuces koja je razlika i drugo refren ide u rumbi.Ali biras pesme nema dalje svaka ti dala druze.
|
Evo konkretno za pesmu "Kafana je moja sudbina", ne valja kako sviras akorde, nisi lepo skinuo moras malo bolje da poslusas pesmu, ako hoces raspisacu ti ja akorde mada imas i na netu da ih skines sigurno. Sto se tice pevanja imas boju glasa koja se meni mnogo svidja, ali ne pevas stabilno i nemas vibrato, poradi na tome. Za pesmu "snegovi beli dolaze" su ti vec kolege sugerisale da treba rumba u refrenu i izabrao si pesmu sa malo tezim fospilom ali da ne bi ispalo da samo trazim greske reci cu da je sound kompletan poprilicno dobar.
|
Odsviraj ti ovo i odpjevaj da cujem kako ce da zvuci,da naucim malo bolje..Svirate sve neke bez veze pjesme Koje se danas vrte a ovako nesto slabo cujem da neko postavlja.Ja sam ovo jednom probao i odmah snimio i meni je ok.Imas ti pravo da moze bolje naravno ali treba vjezbat a drugo ovo sam odsvirao sve na klavijaturi kao sto sam i rekao zato ima gresaka vise sto se akorda tice.Ja prije nikad nisam jos svirao klavijaturu da bih odmah sada znao da fatam kako treba akorde lijevom rukom,ako si me razumio sta sam htio reci,A za pjevanje moze uvijek bolje sve zavisi kako u Tom momentu podesim mikrofon i kako glasno pjevam.Nisam ni ja nikad prije pjevao a i ne bavim se svaki dan time.Pozz
|
Kolega Zeljko je tek presao na klavijature dosad je svirao harmoniku i midi putem vukao boje sa aranzera,tako da kako se snalazi je cak i fenomenalno za pocetak,leci ce to sve druze samo treba vremena,sto se tice pevanja ja sam radio sa Tomom u Kumu jedno 4 meseca
i do sada bolju kopiju nisam cuo,cak njegov brat nepeva toliko slicno,sve u svemu Zeljko samo napred druze veliki pozdrav iz Berlina. |
Zeljko,bolje da fatas neke zenske,a akorde neka fata neko drugi.
|
Bas tako heheh..Postavio covjek dva snimka koja je vjezbao i vjezbao godinama a ja 100 do sada i dosao nekom da soli pamet:lol:Cak cini mi se da nije ni sam sve odsvirao na klavijaturi.Ma nema veze bas me briga,ja Kazem nije ni trebao da komentarise moje demo Niko ga nije molio..Nemoras ni ti Neso isto tako..Pozz
Dodato: Ustvari ne mora Niko ako nece Dodato: Znaju i ptice na grani da sam ja amater i da ne sviram svaki dan i ne spavam sa klavijaturom |
Zeljko smiri se, nije covjek nista lose rekao, rekao je kako misli, nije te vrijedjao, cak ti je napisao kako mu se svidja tvoja boja glasa i citav zvuk opcenito. Ne moras odmah da planes kad neko napise neku kritiku. Ja vise volim da mi neko napise Dell barabo jedna, to i to ti ne valja, to ispravi, to bolje odsvira/otpjevaj, nego da mi kazu bravo majstore sve je perfektno ;)
|
Ja sam skroz miran.Rekao sam samo svoje misljenje jer znam da je komentarisao samo zbog Toga sto je tako pisao u Vunimravovom demo snimcima i ja mu tamo rekao isto svoje misljenje.A rekao je da njegovo pjevanje je daleko od dobroga i nista vise.Poslije je dosao u moju temu da pronadje greske a da nisam komentarisao u vunimravovom demu nikad ne bih dosao u moju temu.Moja tema je tu 2 godine.Zasto prije nije dao neki komentar?Ma necu vise ni stavljati nista ovdje niti mi trebaju savjeti kao sto ovaj kolega daje.Pozz
|
Zeljko druze samo opusteno,sviraj ti nama i pevaj i najvaznije uzivaj.
|
Ma necu vise nista postavljati a moju temu ako nekom smeta moze i da se obrise isto tako kao sto je bio slucaj jednom vec pa sam zamolio Vaxtera da mi otvori ponovo..Hvala mu na tome jos jednom,samo vidim da ovo ne vodi nicemu.Ima mozda i pravo Namrgodjeni mnogi hvale jedni druge iz neke prijateljske veze a mnogi nece ni da komentarisu kad nesto valja,samo dodju kad treba da se nesto svete itd.Ja sam sa ovim zavrsio u ovoj temi i nije mi potrebno da se svaki put prepirem u njoj..Poz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org