![]() |
...
znaci prstici su razgibani...tamam kakvi trebaju
odlicna svirka...a ni inspiracije ti nemanjka . svaka cast!! onda se ti u spotu muvaj oko pjevaljke...a zeljo nek se snalazi sa pcelama. (ima da izgleda ko onaj pcelar iz kamijondzija kad su pcele prevozili :lol:) |
Gdje nadje taj spot?To je bio pocetak moje pjevacke karijere,sad bi to ja i Dell mnogo bolje odradili sigurno:confused:Samo vi zezajte ti i Granadija a vidjece te vi jos,samo polahko:-SS
|
..
ma zeljko...nesumnjam ja u vas dvojicu...mene brine dali ce pcele odratit svoj poso...:D
|
|
Koga si ti krstavao=))=))=))Salim se druze svaka cast,samo me zeza malo YouTube prekida snimak jedva sam nesto malo cuo..Pozz
|
....
Dell mogu da izjavim da si usao medju profesionalce svaka cast. Da zanas da u buducnosti moras sve vise opravdavati profesiu muzicara. Znaci greske vise ne postoje. Veliki pozdrav za tebe.:D;)
|
Svaka cast mladi kolega! Ovaj zadnji snimak pokazuje koliko si munjevito uznapredovao za neverovatno kratko vreme, mislim da mozes biti uzor svim mladjim muzicarima, i onima koji pocinju da se bave muzikom. Jedino ti zameram na duzini snimka, stavi brate nesto duze ako imas sa tog krstenja pa da se nauzivamo.
|
Hvala vam momci puno na pozitivnim komentarima :) Snimaka nema vise, ovo me je ortak snimao koji se tu zatekao.
|
|
Nije lose druze:)Meni se svidja ovo.Nastavi samo tako dalje pa mozda i napravimo neki dil ja i ti jednog dana.ti meni tekst ja tebi par stotina eurica:lol:Pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org