![]() |
Seherzada,Seherzada,je*em te u usta mlada
moraš jednom to da shvatiš dajem lavor da povratiš ona me je ostavila,zbog vina me napušila šta mi radiš jao,jao da se može bolovo bih za te srećo moja i UKLOPNI SATE =)) Ja, vla ,Goran i moj deda svakog dana mene želja mine ROBNE kuće i sestre jedine niko se ne ljubi kao ti ni jedna ne ume ni da mi misli pročita ni da pumpa gume ima ona sve noge preduge lepo lice ko iz naftalina hajde zovi me noćas u 3 insomnia ja više ne ispadam ni iz kombija itd...stao mi mozak ,ne mogu trenutno više da se setim... |
hahahahaha e ovo je do jaja :D
|
ovo je ubedljivo najinteresantnija, i jedna od poucnijih tema na forumu=))=))=))=))
Dodato: Ja grabulja, a ti vila, sve bih dao kad bi budak bila!!! |
sta sve nece da se sete............................ciganin sam ALnaj sexiiiiiiiii:D
|
neznam jel ovo moze upasti tu...ali moja draga prijateljica od olivera pismu ca ce mi copacabana piva caca mi kopa kanale i jos se svada samnom da ej ona u pravu.... :)
Ili od azre svi redovito pivaju umisto kada dode djevojka na koju bacam oci vecina piva kada dode djevojka na konju.... :) a cijenjeni JA san do nekidan pismu Ne more mi bit od Klape kambi, stih "a kad zaboli stisnit ću zube i neću pustit ka i ptica krik", ja san piva KA I DID SAN KRIV O.o =)) |
Ja te ništa nisam razumio :(
|
Dalmatinski rodjace :)
|
Ja jesam, jbg komsije mi Dalmoshi :D
|
Citat:
kokodakav... kokodakav.... vratim se od wc, za'ebem daidem u wc =)) i kad se izbarabarila u pravac mene ... prvi dinge... drugi dinGE =)) Nisam ga odavno gledao, a ova emisija Promaja je kultna, bilo je mnogo interesantnih likova.... ali Pejča lovac je za sad neprevaziđen, odavno ga nisam gledao izvinite za off al čovek zaslužuje posebnu temu da mu otvorimo... da se izbarabari s nas :D:lol:=)) |
@gitar jebemu :)
--- ima jos tih bisera....za ne povirovat...hahaha |
Pozzz...za raju!!
Tema je zanimljiva.Al zato danasnje pjesme žive mjesec i utihnu,malo koji hit da zivi duže mislim na novitete,i ako ima nekih dobri textova..lose su odradeni,al najviše su gluposti pišu.Gaćice spominju..itd... Dodato: Tema je zanimljiva.Al zbog ti textova i pjesma zivi mjesec dana i poslije mrak...lova je bitna kupanje kvalitet nije vise u modi... |
Ja baraba od sto kila..dodji da vidis moga krokodila xDDDDDDD
|
....
A kleo se kleo da me je volio...
A klicko je klicko pa je pobediooo...:lol:=)) (S. Durisic) |
*ebo tekstopiscaa al komentari ispod pesama su najjači =))
Marko Pantic Maki - Pogled Lasera Marko Pantic Maki - Ptičji grip |
Sad bi nas drug Tranzit garant rekao:"Zamisli kolika je on faca u svom selu" i 100% bi u pravu bio :D
|
Kapetan potonulog broda
Kiša spira prazne trotoare, tek poneki prolaznik pogine.. |
Ja i mala kad smo se poboli iskopali rupu ko volovi =))
|
Prijo moja kako cemo,
Prijatelju lako cemo Prijo samo kazi Inspektoru Blazi :) Postovano sa mobilnog uređaja |
" Lepa je k'o san, e-mail joj ne znam" :D
Sent from S3 |
jos te sanjam ,jos me misli vuku ,
kako prsten stavljam ti na ruku , predamnom NA BELO NAVUCENA , jos te sanjam a tudja si zena |
Što more steni je - to Boba Breni je... :-D :-D :-D
Sent from S3 |
Ovo sam ja bio osmislio :D
"Dodji da mi krevet grejes, Dodji da se samnom je*es u nocima dugim belim, ja sa tobom dete zelim" |
Avlije avlije od belog luka
šaljem ti pozdrav preko fejsbuka..... :) i Severinina "mili moj".... ".....jer ti si bio moj STRIC kad sam bila mala...." :) |
Ja sam svojevremeno dok bi pjevacici tercu pjevao na pjesmi Magla ovako isao:
Mislim, mislim da sam dragi ja sa tobom trudna :D |
Jasar Ahmedovski- Jednoj zeni za secanje dugo
"Dao sam joj svoju kitu jer nemadoh nista drugo"=)) Dodato: Serif Konjevic-Pitaju me pitaju (kad ce vec penzija) http://www.youtube.com/watch?v=6XhZkFn-rNM |
Pamtim ono veče kada sretoh tebe...
slušali smo pesme od Brene i Kebe..... :) |
.... Za mojim stolom peva se i Spije uz lepe zene nikad tuzno nije :-D
Sent from S3 Dodato: "Ma sve i najbolja da si ,ne dam ti pare za taxi, neka ti ne bude krivo,trebaju meni za pivo! " :D |
Zelela sam da te mazim,nije uspelo
i da hocu sad ne mogu,muz je stigao, tebi vise mesta nema u ormaru mom, ove noci s' koferima plivam Dunavom..:DD |
Ja nikako da skontam pesmu "Cekala sam, cekala sam dragog citav dan". Prvo ga ceka, pa je dragi ljut, pa joj majka brani, pa ako nece da je ljubi hoce drugar.... :-D
Postovano sa mobilnog uređaja |
Tu noc kad si se, udavala, bilo je odlicno pecenje =))
|
Šta pije kafana ja plaćam za sve, postao sam OTAC igrom sudbine ;)
Ja stalno pijem i tugu krijem tražim te u kom si filmu bre? Džet Li, Čak Noris. Ti negde živiš ko Tadić Boris, pokrade me i nestade :) To smo mi pevali jednom u tercama dobro je haha :) |
Avlije avlije pune behara, puknem te letvom preko rebara :D
|
"...jer dobijam ponekad A NEKAD KASNI MI" :))
|
imala je plavu kosu samo jedan zub
ruke nezne kao smirgla i vestacki kuk |
.. Ti si žena , koju ludo vozim...
|
..A sećaš li se lepi groBe moj...
...al' zavoleh devojku iz zgrada... |
Srce moje deli se, na pre i posle nje, na GLADNE godine... :)
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kralj po noći, prosjak zore...
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Tekst cele te pesme je cudan...ali je dobar ritam , onako prav za djuskanje :D :D :D
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk |
Ne bilo mi što mi banka misli....
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org