![]() |
Citat:
|
Brate AL......ja neznam ko je ludji od nas dvojice........ali mislim da si ti......
Dobro pitanje AL! @jeftabgd Jel si Dambu uplatio pun pansion ili polu pansion? |
@drmitavet;da,brate,moje cerkice,9 i 5 god. @milanceshow;Bugarska,Suncev breg @albundy@milanceshow;za ovakve slonove kao sto sam ja,preko 100kg,malo je skuplje,ali crnchi se(izvinjavam se eventualnim crncima,clanovima foruma=)),ako ih ima),pa se malo ode na pojilo sa slonovima.
|
1 Privitaka
Prijateljica sa ronjenja.
|
....
jftgbd....bez uvrede,ali slon ti ljepse stoji:D
|
Citat:
Ljubi ga majka :lol: |
Citat:
|
Slon sa slonom,jbg,ali sad cu ja na dijetu pa cete da vidite zasto me u kraju zovu Jefta van Dam.=))
|
1 Privitaka
Evo,vec sam krenuo sa skidanjem kilaze.Spremam se za olimpijadu u Londonu.Milorad Cavic i ja.=))
|
Citat:
jeftagbd,jeli i dumba vodite???? il ce vas on cekat opet tamo?:p |
Razmisljam da pocnem da vodim Damba na tezge,pa ko nece da plati pesmu ide na kljove.=))
|
Mozes,ali posle olimpijade.Da se dambo ne umori.
Jel se takmicite u stafeti 3X100m prsno...? |
Razmisljam za tu olimpijadu,mozda je bolje da mi napravimo nasu ekipu sa foruma.Morali bi da nam stavljaju na svakih 10m,one bove da se ne podavimo,i na njima osvezenje(doping) u vidu pelinkovca a pre starta bar pola kile dimljenih vesalica.U tome bi bili jaki......
|
1 Privitaka
evo i mene (moja zena desno i snaja levo)
|
Zoki,jel ti ovo 41 znaci broj godina ili neka sifra?Cisto da znam da ima neko stariji i od mene.=))
|
ha ha ha e dobro bi bilo da je sifra sada nisu ni godine to je bilo pre tri godine ha ha ha izgleda da sam najstarii.pozz
|
E,sad mi je za nijansu lakse.
|
Ma godine nisu bitne kada hidraulika radi........;)
|
....
....samo...dali radi :confused:
:D |
e hvala bogu
radi radi i te kako nisu to godine kako vama izgledaju "zivi mi bili pa videli" Pozz |
e hvala bogu
radi radi i te kako nisu to godine kako vama izgledaju "zivi mi bili pa videli" Pozz |
1 Privitaka
Aj i ja da stavim nesto.pozzzzz
|
1 Privitaka
Evo sam i ja pre desetak godina,a sad je kosa osedela i ostala je samo nosekanja shto gore shto dole.
|
...
1 Privitaka
|
E,nemojte te fore sa slikama iz detinjstva...=))
|
...
haha nije care meni je 16 godina to je neki dan slikano =))
|
Ma,zeza se chicha.:lol:
|
2 Privitaka
evo ja i dole cura ;)
nazalost nemam jos sliku skupa od nas :">:lol: |
hebiga ja sam pocetnik forumacije, neznam ni sliku da postam, kakva bruka...mozel mi ko rec kako se posta slika pa da i ja stavim...;)
|
Citat:
Pozz.. |
Citat:
|
3 Privitaka
Citat:
|
1 Privitaka
Evo i mene :)
|
|
1 Privitaka
Evo i mene :)
|
1 Privitaka
Evo mene i moje najdraze koleginice i drugarice Nene.
Nena (levo) i Moja malenkost (desno) |
....
moze li par podataka o neni...
ime,prezime,god proizvodnje,udata,slobodna,razvedena,br.djece(ako ima) br.cipela(ljetna kolekcija) i gdje izlazi?????? |
Javicu ti na PP kad je sve detaljno pitam:D
|
sa' cu ja samo nesto da uzmem=))=))=))
|
EEEEEE sestro slatka....Kazi ti Neni da je Nena moja devojka od danas...........;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org