![]() |
*Ovaj drugi klip "pijani klaviaturista" meni nije uopšte smješan...Žalim onih jadnih 3min što sam gledo ovako glup snimak...A i pjevačica zavija brate ko stara mačka...*
znam nije ni meni..okacio sam adresu cim sam video naslov..pa tek onda pogledao..:D..jbg |
|
a dobar je nema sta..mangup 1, sram ga bilo.
|
|
E ovo je za desetku
|
Ovaj "cratč" je rođeni talenat...Ala ga crta svaka mu čast,za ovakvo nešto treba da se rodiš s darom...A ovaj magarac bush---njega neću ni komentirati zna se ko je najveće magare nadaleko...
|
:D
|
mladi pjevac hahahahah |
A,pogledajte ovo:
=))Pozdrav!:lol: |
Onaj ZMAJ OD ŠIPOVA je Legenda...
Čak je i komšija moga pjevača Dejana Markovića... Inače njegov kraj se sad zove ZMAJEVO GNJEZDO i čova se kupa u rijeci a vani -10*C... |
|
|
|
Ovi nisu normalni.Neko je mogao da umre od straha.
|
Ma otisli su jos daleko...samo ne mogu da nadjem...
|
Svaka čast...Gledo sam ove klipove prije pola godine...
Al nigdje da nađem ono kad idu momak i cura skupa i naiđe kostur i vidiš frajera kako GURNE curu pred njega i pobjegne...Ono nisam nigdje vidio koja kukavica...Inače imaju opasnu ideju svaka im čast... |
najdobar beatboxer
|
kako to radite da se do linka vidi i slika ikad na nju pritisnes odma se pojavi player
|
|
Ovaj baja je tata...
Bacio sam prvi link na koji sam naleteo, ali ima on boljih snimaka... |
Ala je žgoljav ko da nema kruha za jesti...
Ali i rastura,premda j amislim da to rastura koka u njemu a ne on...;) |
Pre ce biti neka hemija...
Belgijanci se vishe na to loze... Brlja se kiselina i dajs... Mozda i samo neko granje... Nema taj para za koku, ali ima za petla... :)) |
ovaj zadnji bi mogo bit koristan za svirke pravo a nije zahtjevan ima i mikser i eq i effekte,samo njega na svirku i gotovo.svaka mu cast
|
@vaxter
nema sta, svaka cast, na neki nacin i ovo je neka vrsta umetnost, a nije nimalo lako da se to uvezba, normalno treba imati i talenat za to :) |
Beatboxer. Ljudi,ako je stvarno istina da ovaj lik ovako imitira bubanj i efekte,vise njih istovremeno,on je fenomen.Stvarno nemam reci,skidam kapu!
|
Vec dugo pratim beatboxere.
Ovog baju sam davno zapazio, dok je josh bio niko i nishta. Mislim da sam postavljao vec neke njegove ranije snimke ba onoj temi o beatboxu. Mnooogo je napredovao od onda... Mnoooooooogo! :D |
Ma,ljudi su genijalci.Iako deluje kao sporedna muzicka disciplina,za ovo je potrebno mnogo muzikalnosti i osecaja za ritam.
|
Vax,znali da pušta MIDI FAJLOVE?
Meni treba na tezgama da mu ga uteram Midi i da glumim kako sviram ;) |
|
Katastrofa od čovjeka...
Jesteli opazili mimiku čela,očiju,obrva,usta nosa,usana,ruke,diranje kose,mucanje,itd??? Ovaj je propali slučaj ali narod ga obožava...A da ne spominjej alkohol,drogu i ostalo.žalosno... |
E, ovo je koks + neka cirka, Alikse... :))
|
E, nema dalje :)))))))))))))))))))))))))))))))) |
Rusi su zakon :)
|
|
|
Citat:
Auuu, ovo sa bizonima je cudo :) To se bogami retko moze snimiti ... nisam za klanja i bas mi se nije gledalo, ali kad sam malo premotao..... |
Da, bas neverovatno. Chudo prirode...
|
|
|
Jadan. Kako mi ga zao. A ovi majmuni, kako nisu videli da su pretovarili ovo.
Poor Donkey :( |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org