![]() |
Vazi se Neso ,u julu bi trebao da dodjem ako bude sve po planu.
|
Jos se ucim oko sredjivanja klavijature i jos nisam zadovoljan..Nadam se da cu ubrzo klavijaturu podici na noge pa da nesto odsviram i ubacim u demo..
Jbt da sam znao ne bih uzimao mozda Pa 600.Vidim neki dan prodaje neki svabo ovdje blizu mene Yamahu Tyrosa 4 za 1000 eura i kaze da ima jos garanciju..Prodaje jer nema vremena za sviranje,kaze ako je istina ali sad mi je kasno.POzz |
Zeljko druze pa nisi pogresio 1000% jati tvrdim,samo malo dase priviknes ici se sve ko podmazano.
|
Ma dobra je ovo sprava Osim nekih meni vaznih stvari Koje nisu napravili,a radi se samo o jednom pisljivom prikljucku koji koliko vidim nema a meni vazan kao oko u glavi:(Al hajd nekako cu i to preboliti,vazno je da je sprava bolja za 2 puta od onog ketrona sto sam imao sto se tice materijala i nekih funkcija Koje ima njegov softwer.Posebno mi se svidja da ima ekvilajzer i limiter i sto je ekran na dodir itd.Pozz
Dodato: I sto sada mogu da ubacim semplove prave harmonike |
Zeljko o kom prikljucku je rec,a za harmonike se nesekiraj,dacuti ja guerini president ubacio sam kod drugara pa cuti poslati uskoro,veliki pozdrav
Dodato: Jos dase nadovezem jel zna neko sto pa800 neprima ritmove od pa600 probao sam i ne sljaka |
Naravno da ne cita zato sto pa600 ima napredniji track edit koji pa800 ne prepoznaje, izmedju ostalog ;-)
Sent from S3 |
Nele mislio sam na EC5 prikljucak gdje moze da se prikljuci ona Korgova pedala sa 5 tastera i gdje mogu da odredim za svaki taster sta hocu npr.start/stop na prvu,fill in na drzgu itd.
|
|
Najbolje ovo "Jedan,dva tri i"hehe....Salim se svaka cast super svirka kao i uvijek..Pozz drug
|
Bravo momci.Odavno nisam cuo ovo kolo.
|
Kao da je svirao jedan covek pa nasnimavao kolko je identican stil sviranja,ladno mozete u studiu iz prve da snimite prvu i drugu harmoniku.
Bravo za Zorana i njegovog oca Neleta!=D>^:)^ |
Hahahaha pa legendo jeste tako ali iskljucivo harmonika i pevanje su mom sinu samo relaksacija opustanje,glavno je fudbal on svira desnu ko ja, a leva ga neinteresuje,ja sam na oba snimka svirao tercu i basove a on samo prvu veliki pozdrav.
|
Pothitno da ga odvikavas od toga(odavno to nije sport vec samo biznis),moj sin je zablentavio sa tim fudbalom a do sad je vec mogao da svira sitne tezgice i da zaradjuje svoju kintu.Ovako je malo zakasnio pa sad samo svirucka za sebe i svoju dusu,ipak ko zna zasto ce to na kraju da ispadne dobro.:lol:Mada ima on ceo zivot pred sobom nikad se ne zna....
Pozdrav druze i sve najbolje! |
Legendo nazalost je ova nasa muzika bivsi zanat,kada nemozes jednu platu da zaradim i to najminimalniju za 4-5 svirki e onda jebiga,svira sin ali ko sto rekoh za dusu i to dobro,ali samo ponekad ga zovem da peva te kulturne svirke kada nema utakmice.Samo ekstra za Zeljka ,Nesu i Bobana.
Evo nesto lepo od patala: https://soundcloud.com/nele-1-1/patalo-222 |
Kao i uvek odlicno odsvirano L-)
|
Citat:
|
Super druze!Ko zna zna samo to mogu reci iz ove amaterske pozicije hehe...Hvala ti druze na onom sto si mi poslao,pa kad mognem da ti se nekako oduzim ako je to ikako moguce.Pozz
|
Hahahahaha tranzit bese ne tako davno ali je nazalost proslost.
Zeljko druze samo opusteno uzivaj samo i nemoj dase opterecujes,samo ti izvadi sta ti odgovara i da budes zadovoljan. |
Vec sam izvadio:)Pravo dobre stvari hvala puno..Hajd postavi neki novi demo ali onako sa klavijature kako si meni svirao na telefonu..Rasturio si.Pozdrav druze
|
Bice Zeljko samo malo dase odmorim od vikenda svirao sam posle duze vremena sva tri dana ceo vikend.
evo nesto lepo sa harmonikom https://soundcloud.com/nele-1-1/narodna-333 snimak je sve z star je jedno nedelju dana. |
Prolazi jesen, na pragu je zima - bravo majstore, svaka ti dala, opasno sviraš...
|
Do jaja dobro..poz
|
nele majstor jeboga ti ! poz druze
|
A zasto se kod mene necuju snimci!!!????:confused:
|
Kako da mi znamo?Inace neces se pokajati kad cujes kako Nele svira..Rastura samo tako i moj dobri drug.Dosta mi pomaze oko ne jasnih stvari.Poz
|
Pa slusao sam,naravno one prve,ali ova dva zadnja nemam tona,a i njih bih da cujem.
Inace sam vec komentirao neletovo sviranje da je maestralno i da naprosto "ubiva". |
Citat:
|
A moze i ono "zaebao vek"!
Samo ja ni dalje ne mogu cuti zadnja dva snimka!!! |
Druze stvarno ne znam sto kod tebe ne moze dase cuje,nije mi jasno.
Evo probaj sad sam stavio jos jedno kolce od Patala: https://soundcloud.com/nele-1-1/patalo-444 |
Evo,podesio sam ovaj pleyer,sve je u redu.
Slusam "Prolazi jesen..." i uzivam uz gemist i pitam se:da li ovako nesto leci i produzava srce ili ga ranjava i skraciva?Ali to se ozbiljno pitam,kako to utice na coveka,ima li zbilja posledica,jer ja sam misljena da ako covek (u ovom slucaju nas Nele) daje ovoliko srca i duse u interpretaciju,onda on mora da steti to svoje srce,n neki nacin!? Sta vi mislite? Dodato: P.S.Nele,ajde kad ti se bude dalo,onda nasnimi nesto slicno(lagani sevdah ili u rubatu ili kecu znas na sta mislim),ali izmenjaj malo registre pa da cujem i flute i violin i ostale na Skandaliju da uzivanje bude potpuno po gustu! |
Neletove interpretacije mogu da utiču na dušu i srce svakog ko se imalo razume i oseća muziku. Jako dobar muzičar, što kažu neki, svira "slatko"...On to svira iz duše, a što se mene tiče, mogao bih ga slušati uvek...
|
Jos kad bih ga ti pratio zu gitaru,ma daj bilo bih jos vise do jaja a i ovako je:)
|
Ma Zeljko moze svaka kombinacija,
evo sad malo sa juga melodija: https://soundcloud.com/nele-1-1/sarplaninska-sota-333 |
Kakva majstorija! Nele - definicija dobrog muzičara i dobrog čoveka u jednom.
|
Bravisimo bata Nele!=D> =D> =D> "Toa e toa"!:lol:
Pozdrav druze! |
Ja ću samo potpisati ovo što je rekao Boban.Pozdrav!
|
Tooo majstore:)
|
Hvala na dobrim komentarima evo sad opet nesto lepo:
https://soundcloud.com/nele-1-1/stotije-stano-mori-333 |
To legendo,=D>
|
Geil odsvirano:D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org