YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sta vam smeta na forumu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15410)

Vaxter 25.11.2010 18:54

Dajte da vidim predloge.
Već sam rekao nekoliko puta.
Biču zahvalan svakome ko pronađe temu koja bi lepo pristajala sajtu. :)
http://www.google.com/search?q=vbulletin+template
Pa polako... ;)

Millan 25.11.2010 18:54

A, jel moze ova tema i u kvadratice(na kockice:D) ili samo u linije...!?:P Moze i sivo, samo ona varijanta silver, meni je tako tema na XP...:)

hadisen 25.11.2010 19:53

add

do moderatorite daj pustete da je download bez tih 25 postova za da ne se gubi smislata za ovoj sajt koj e fenomenalen

Vaxter 25.11.2010 20:15

Nisam video nigde da piše sajt za grebatore, tako da ne vidim kako to gubi smisao?

zeljko 25.11.2010 20:16

:lol:

grandia 25.11.2010 20:26

4 Privitaka
eto par koje bi se meni svidjale - naravno ne zelim nikoga da ubedim, jednostavno par dizajna koje po meni izgledaju kuul :)

ne razumem se niako u ove bulletine =)) al mislim da nisu za free ... 25 $ :D

reko bi da bi smo mogli da se "dozvolimo" ovu kupovinu ako je to 25$ za celu godinu ... ;)

zeljko 25.11.2010 20:34

Sta ja znam to mi ovako gledajuci vise izgleda kao za one igrice sto ja i ti igramo i za djecu da se raduju bojama hehehe...Ipak mislim da je ovo muzicki forum pa ako bih se moglo nesto naci da tako i izgleda....Mozda i grijesim jer se i ja ne razumem u te buletine kao ti,a i mala je slika sto si postavio.....Mozda kad se to dotjera i malo osvjetli bih i dobro izledalo....Neznam ipak nek odluce pametniji od mene....Poooz

casioonlybest 25.11.2010 20:59

pozdrav.
Dali bi se mogla postaviti upload sekcija za midi fajlove (al da bude odvojeno recimo po slovima,i ako je kolo,da bude u sekciji za kola? mislim,to vecina sajtova ima...) sta mislite o ovom prjedlogu?

grandia 25.11.2010 21:00

4 Privitaka
zeljko, ajd kazi sad da su ove slike sitne :B
nisu bas velike al malo vece jesu :D

eto na onaj buletin fluid aqua (najveca slika), tu su vec napravili neki voting da menjamo dizajn ... kazu "YES!" :lol:

Sejox 25.11.2010 21:05

@casioonlybest

Odgovor na vase pitanje procitajte u clanu 17. Pravilnika o radu foruma.
Sve ce Vam biti jasno.

zeljko 25.11.2010 21:07

Hehheeh grandija nedas mi da idem spavat....neka jos cu ovo da kazem pa idem.....Ja i ti neznamo da postavimo slike kako treba a kamoli da napravimo dizajn za forum :lol:Salim se nemo se ljutis znam i ja sada kako se slike postave,pa mozda tamo u temu sutra ili ovih dana postavim one kercice..Meni je trebalo 1 godina dok sam skuzio kako se postavljaju slike :lol:Poooz

grandia 25.11.2010 21:20

u pravu si .. eto i moj zadnji, malo smo preterali meru, lici malo da chatujemo - sta je takodje protiv pravilnika .. ipak moze da se kaze da smo rehabilitirani posto smo bili banovani ... predlazem da svako dobije ban za par dana, pa da vidis kako posle znamo da se ponasamo kako treba ;)

laku noc svima, idem da gledam novi jecky chanov film online :green:

zao mi je vec moderatora ... eve ga sledeci kandidat za "citaj pravilnik" iznad mene ....

Ace 25.11.2010 21:23

Grandia
Ovo sve crno bre, kao neki sajt za metalce :lol:

nesaband 25.11.2010 21:29

spasavajte ljudi sto pre inace cu morati ponovo kod ocnog lekara!!!
nije bitno sto je siva boja nego sto bole oci!!!!

grandia 25.11.2010 21:38

u pravu si ace, al kazi da nije odmor za oci :D

ipak su to bile samo neke ideje i nadam se da ce jos neko da daje neki predlog .. a siguran sam da ce te kolege moderatori i drug vaxter izabrati najbolju opciju za nas sve ;) najbitnije je da smo svi jednog misla, a to je, da ovaj momentalni dizajn nije bash nesto "simpatican" ... tj. dizajn je ok, al farbe ne ...

naravno to nije tako jednostavno i zahteva svoje vreme, ipak ve molimo da sto pre menjate ... evo nesa vidi vec sve duplo :lol:

armin 25.11.2010 22:00

Meni je najbitnije da su slova citka i kontrast boje slova i zaslona da nije jednak... a sto se boja tice moze i roza i sucmurasta boja... ako ce i ovako ostati nije problem...

VUNIMRAV 26.11.2010 09:25

A, jeli se ovo napravila korekcija u odnosu na juce ili se meni cini.Ili je bilo promena ili sam se ja vec navikao,vratilo se malo plave boje,pa sad i nije tako lose!

Vaxter 26.11.2010 14:10

Malo sam korigovao. :)

Zlatek 26.11.2010 14:31

@Vaxter
Sada je puno čitljivije, i manje zamara oči!

zeljko 26.11.2010 15:12

Pogledaj te u moj profil...E tako bih ja odprilike uredio stranicu....Mada sam tek poceo da sredjujem,pa kad zavrsim bice kao slika heheh....Poooz

romario 26.11.2010 18:00

Možda da se plava boja slova promijeni u ovu crnu
(koja već ima na stranici...) ?

Damir_Coma 26.11.2010 19:54

Ljudi ima ona stara poslovica "nije se rodio ko je narodu ugodio" , ne bih se nikad ni na sta zalio inace, ali stvarno bih zamolio moderatore da ako je ikako moguce stave opciju za one koji zele da ostanu na onom starom dizajnu. Ja se u ovom novom stvarno tesko snalazim i imam osjecaj kao da sam prvi put na forumu. Nadam se da me necete pogresno shvatiti ali mi se puno svidjao stari dizajn.

zeljko 27.11.2010 06:54

Nema vise opcija u profilima clanova!Gdje sam pisao prije komentare za clana....Upravo htjedoh da malo Grandiju pohvalim,kad ono nema te opcije vise:lol:

Ace 27.11.2010 14:43

@Zeljko
Ima jos tu opciju ..... nisi ti video dobro, proveri jos jednom.

zeljko 27.11.2010 16:14

Jest vidi stvarno ta i ima ali kako vidim nema onih ostalih gdje sam mogao naprimjer da vidim koliko imam upozorenja,pa download itd...Nesto mi fali samo neznam da objasnim kako treba hahah....Poooz

Ace 27.11.2010 16:44

Zeljko ne fali nista sve je tu. Jedino koliko moje oko primecuje "Kontakt informacije" su bile na prvo mesto a sad su na predzadnje.

zeljko 21.12.2010 15:17

Ma evo naprimjer ovdje ono tkanks kako je prije bilo sad mi stoji samo crveni X Rekao Hvala....a u mom profilu nema onih stvari da pise kao prije gore iznad samo imaju one opcije kao prije sa lijeve strane to sam mislio,a koristim inernet explorer

Dejan 21.12.2010 15:19

Zeljko,zasto ne koristis Google Chrome,Mozilla,itd...?

zeljko 21.12.2010 15:27

Eto sada instalirao Google Hrome i ima sve kao prije jbg a ja sam navikao na Internet Explorer hm...Hvala Dejane

Dejan 21.12.2010 15:39

No problemo Zeljko :)

Sokannp 22.12.2010 00:59

Na ovom forumu mi nista posebno ne smeta jedino sto imam par predloga
- Da se u pretrage uz ove dve postojece opcije ubaci i opcija pretrage po korisniku.Cesto se u nekom postu sretnem sa konstatacijom : Taj je napisao to i to a onda se ubijem da to nadjem
_ Mozda bi se donekle sprecilo bezveze "nabijanje" postova, kada komentare recimo iz demo sekcije nebi racunali u onih 25 postova.Ovo zato sto su najcesci komentari na snimke tipa" bravo,super, samo tako nastavi itd." bez obzira dali je taj neko pocetnik ili ima 20 godina estradnog staza,tako da gledajuci samo komentare zakljucujem da im je jedini cilj postizanje kvote.Verujem da bi i moderatori imali manje posla jer bi se javljali samo oni koji imaju sta da kazu i koji stvarno gledaju da pomognu, tako da se njima izvinjavam.
_ U par postova sam video meni vrlo interesantnu opciju ankete, kao na primer ovo:http://www.yu-midi.org/forum/showthr...eta#post108891.
Neznam kako se ona postavlja, niti dali je svi mozemo koristiti ali smatram da bi cesto mogla brze nekima od nas doneti odgovor o necem sto nas zanima,nego da nasiroko i nadugacko razglabamo .
Pozdrav szima i izvinjavam se na "romanu" ali krace nije moglo

zeljko 22.12.2010 01:05

Koliko ja znam i ne broje se postovi u demo snimcima vec od davno...Pooz

nesaband 22.12.2010 01:21

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 163267)
Ma evo naprimjer ovdje ono tkanks kako je prije bilo sad mi stoji samo crveni X Rekao Hvala....a u mom profilu nema onih stvari da pise kao prije gore iznad samo imaju one opcije kao prije sa lijeve strane to sam mislio,a koristim inernet explorer

ja imam isti problem kao Zeljko!!!
nije to lose,u poslednje vreme se i nisam bas zahvaljivao.
zezam se naravno.
I meni smeta to sto nemam oznaceno slovima i slikom koja je ikona za sta!!!

Dejan 22.12.2010 01:35

Promjeni browser,a ako nije do njega onda ti ne odgovara tema yu-midi sajta. :)

nesaband 22.12.2010 01:39

koristim Google chrom brate,pise sta je sta ali nema slicica,ma nema veze,ionako znam sta je sta.
Dodato:
nego,skloni bre ovu bubu sa ekrana,stalno trcka i zbunjuje ljude:lol:

Vaxter 22.12.2010 01:41

Problem sa dugmetom thanks, kao i sa download dugmetom, će biti uskoro sređen.
U naprednoj pretrazi POSTOJI opcija pretrage po postovima određenog korisnika.
U Demo sekciji, kao i u još nekima, se postovi ne broje, i nikada se nisu ni brojali.
Mislim da ankete mogu svi da koriste, kada otvraju temu.
Nisam siguran.
Morao bih proveriti.

zeljko 22.12.2010 01:44

Pa bolje je puno na gogle hrome ali mi se brovzer ne svidja posto nisam nasao jos da li ima Favorite funkciju gdje mogu da spajherujem stranice i ostalo da ne moram ponovo da trazim kao sto je to na Internet Exploreru...Ima samo na kojim sam bio zadsnjim stranicama ali ja to uvijek brisem da niko ne vidi na kojim sam stranicama sta gledao:)Jedno naprave a drugo pokvare sa ovim novim zahebancijama

Dejan 22.12.2010 01:47

Imas i Mozillu u opticaju :)

nesaband 22.12.2010 02:04

bila mozzila ili Gozzila jako je slicna stvar samo sto na mozili pise"rekao hvala skroz desno a na google chrome ne pise tako

igorm1974 22.12.2010 02:44

Kako ih dostici

Pozdrav kolege.
Evo ja sam juce dobio opomenu jer sam odgovarao na neke starije postove pa rekoh malo da udjem u ove novije datume.Ova tema jeste interesntna ali sta vise reci i pricati kad je sve receno i napisano.Ako je vecini cilj da samo da otvara neke postove i odgovara na postijece (ubrajam i sebe)to je samo tracarenje(razmena nekih iskustava i to je to),niko tu od nikoga ne dobija nista na koriscenje.Predpostavljam da je vecini cilj da nesto skine u download sekciji i da mora pre toga da sakupi 25 postova.Bolji je predlog da bi dobili mogucnost downlodovanja da svako od nas postavi nesto korisno sto ce mnogima sluziti za klavijaturu (ritmove ,softvere,boje,nesto sto nema u download sekciji itd) ili nesto trece,nego da pisemo kojekakve teme da bi dobili tih 25 poena i nakon toga skidali do iznemoglosti.Ako nekome nesto treba a ja imam vrlo rado cu postaviti.
Ukoliko imam neki pametan odgovor na neciju temu ja cu odgovoriti inace uopste nemam nameru da jurim 25 postova jer je apsurdno.Neko dzonja non stop pore racunara i moze da odgovara na postovei postavlja teme non stop.Neki od nas imaju i neki posao pa se s vremena na vrenme ukljuce u neku temu...
Naravucenije :Pre bi postavio sve sto imam i podelio sa kolegama nego da kucam do besvesti i cekam da skupom 25 postova...Da ne bi postavljao neke stvari koji verovatno ovde postoje ,ako nekome nesto treba a nema u download sekciji naka mi se obrati a ja cu postaviti.Makar mi nikad ne dozvolili pristup na download uopste necu da kucam i odgovaram i postavljam svakojake teme.Neko ce se sloziti samnom ,neko nece,ali dok administrator ne promeni uslove mi ne mozemo nista...
To je samo moj predlog...

Trenutno vrijeme na Forumu 17:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org