![]() |
Adil - Najbolji grad na svetu
<embed src="http://www.*******.com/embed/605833865/64a2a3df" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
Opasno sve,nema sta.Svaka cast Nishki.
|
>:D< zvucis ko KUCA,odlicno otpevano i dobro si odradio style.=D>^:)^
masno,masno,sve curi mast!!!!! bravo majstore |
Hvala puno!
Taj snimak je star mesec dana,a sada je pesma jos bolje legla! |
Evo jos jedne Tropiko benda!
Tropiko band - Zauvek tvoj <embed src="http://www.*******.com/embed/605840022/302cd13e" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
Od ovakve masnoce infarkt te moze strefit. Svaka cast ;)
|
Odlicno Milane,5+...
|
Super je.Pozdrav!
|
Sta bih dao da imam ovakav glas!Bolje sredjenu klavijaturu i boljeg sviraca-pevaca do sada nisam cuo!SVAKA CAST ! =D>
|
Hvala drugari!!!!Evo sam jos uvek kod Brzija.Trenutno ga treznim kokakolom!Pijemo jer je dobio cerku i slusamo YU-MIDI radio. :)
|
Debelo je to Milance i svirka i pjevanje ama volio bih ipak da cujem to sve u stereo tehnici. Ovi snimci su ti mono pa je sve nabijeno u sredinu.
|
Poslusaj jos jednom.Mozda ti se ucinilo!
|
Milance,super otpevano,svaka cast!!!
|
Citat:
|
Stvarno si analizirao moj demo snimak?
|
Jesam burazeru, isuvise dobro pjevas a da bi mi to bilo tesko. Profesionalna deformacija, sta cu jadan i zalostan.
|
Drago mi je da ti se svidja!
Ma nije mi ni bio cilj da snimam u stereo tehnici!Snimak je cisto informativne prirode,bez trunke ozbiljnog rada! |
Meni ovo lici na jako ozbiljan rad!!!
|
Ama ja bih ipak da cujem to kako Bog zapovjeda i da ne bude samo informativnog nego i promotivnog karaktera jer zestoko Milance to pjeva. Mislio sam do skora da na forumu ima samo dva ubitacna pjevaca ama sam se zjb. ima tri, a to je vec debelo za jedan forum.
|
Jos malo pa cemo ceo hor da skupimo.
@ tranzit,sto i ti ne zapevas malo da cujemo kako to zvuci,valjao bi nam jedan srednji vezni igrac u timu? |
Bojim se da vam ne mogu biti konkurencija a i pjevam sasvim drugaciji zanr. Vise sam u soulu, swingu i jazzu. Malo sam se olijenio pa mi pop prebrz, ne mogu da stignem orkestar.
|
Ma brate volim ja sve zanrove!Napravi neki snimak!
|
Nista Nishki, smanji mu onda panoramu :lol: :lol: :lol:
tranzit, ae onda rokni nam nesto u stilu Ray Charlesa sa sve onako saksofonom :) |
A da stavim i naocare ?
|
Pa ako slabije vidis, stavi :) :) :)
|
Nemoj da stavljas naocare da bi te prepoznali na snimku! :)
|
A da znas kako sam gadan, ne da bi mi ostavio naocare nego bi mi i vrecu nabio na glavu. Man'te se corava posla i ne tjerajte zajebanciju sa starijim covjekom.
|
Niti ces mladji,niti lepsi da budes.
Narvoucnije : Sad si najlepsi! Znaci moze jedan demo! :) |
Ako nastavis tako snimicu demo sa pjesmom "Sliku svoju ljubim".
|
Moze,ali bez kese na glavi!
|
Ama moze samo ne odgovaram za ruzne snove poslije toga. A ti bas zapeo da se uplasis.
|
A sto se vas dvojica ne nadjete negde na kafici i lepo ispricate,vidite da vam lepo ide?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org