![]() |
Jak je Rodzer!!!!!Imao je malih padova u karijeri,ako to moze i da se nazove "pad".Mozda "Mala oscilacija"!
Nesumnjivo najbolji teniser svih vremena! |
NOLE od danas No.2
|
Da, nadam se da ce tako i ostati a za neko vreme da bude i No.1
|
Ono sto federer radi na terenu je umjetnost ,a najvise mi se svidja sto kad osvoji neki poen nema onog udaranja po prsima i skakanja sto cini dosta igraca ,jednostavno pravi sportista
|
Svaka cast Noletu na 2.mestu,ali ja se u potpunosti slazem sa nekim od prethodnih postova gde je neko rekao da cim malo zagusti,njemu nije dobro...razumeo bih da se to retko desava ali u poslednje 2 sezone to je veoma cest slucaj..ali ipak jos jednom kazem skidam kapu za 2.mesto mada mora on dosta da radi da bi bar malo ugrozio ovu masinu na prvom mestu..pozz ;)
|
Nole je stavrno extra i buducnost je pred njim ali ovaj Federer je supermen.Ko zna da li ce ga i kad neko prestici.
|
@jeftabgd
Federer je kao sto kaze jefta supermen ali doci ce dan kada ce i on pasti sa tog prvog mesta,pa ne moze da bude dozivotno No.1;)
|
Jedno znam sigurno,a to je da njega mogu samo dva coveka da dobiju,Nadal na sljaci i Djokovic na svim ostalim podlogama,sto su i dokazali,a ovo sve ostalo je boranija...;)
|
@rolandinjos
Upravu si.;)
|
ja bih rekao da andy murray moze sve njih da dobije ...a federer mu je redovna musterija
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org