YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Vesti (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=70)
-   -   Halid Beslic imao saobracajnu nezgodu (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=8422)

dalabu 23.03.2009 02:08

bosanska je to glava heheh i iduce nedelje ce Halid na pivu akobogda!!!!

jeftabgd 03.04.2009 03:05

Jel' ima nekih novih vesti o Halidu?Kako se oporavlja?Jel' ide na bolje?

Jolly 03.04.2009 06:27

Juce sam gledao na HRT1 snimak sa Halidom kada je izasao iz bolnice.
Ne izgleda toliko lose,ali ce morati,sledece sedmice,da ide(mislim u Tursku,zaboravio sam) na operaciju oka jer mu je ozbiljno povredjeno.
Valjda ce sve biti u redu.
Pozdrav!

Sejox 03.04.2009 13:44

Juce je otputovao na neku poznatu oftalmolosku kliniku u Istanbulu.
Jos jedna operacija desnog oka tamo,da se pokusa sto vise popraviti procenat vida na njemu.
Ostaje tamo valjda 10-tak dana.

hajro 03.04.2009 22:03

ma akoBogda bit ce sa njim sve u redu,imam njegove snimke po izlasku iz sarajevske bolnice ali ih neznam postaviti na yu-midi a nadam se da ste vecina i vidjeli te snimke.

vlaxxy 03.04.2009 23:49

Vratio se vec iz Turske,prerano je za bilo kakvu operaciju.

Zelim mu svu srecu!

Vule 08.05.2009 12:47

Pomišljao sam i na najgore

Fizički se oporavljam, ali mi je psihički jako teško. Uhvatila me je depresija, kroz uzdah priča Halid Bešlić, popularni folk pevač, koji se oporavlja u rehabilitacionom centru „Akvareumalu” u Fojnici od posledica teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 10. marta.

Čuveni bosanski pevač je u nesreći zadobio izuzetno teške povrede glave zbog kojih mu je život visio o koncu. Po izlasku iz kome, bio je pun optimizma i rešen da se bori za život. Pričao je i o što skorijem povratku na scenu, kao i o novim pesmama koje će snimiti na jesen. Iako je oslepeo na desno oko, to ga nije obeshrabrilo. Nadao se da će čuveni belgijski oftalmolog Karl Klas operacijom uspeti da mu povrati vid. Nažalost, to se nije dogodilo.

- Nije lako prihvatiti to da na jedno oko nikada više neću videti. Nema, nema više šanse, neću da se zavaravam. Dva vrhunska svetska oftalmologa su mi rekla da ne postoji mogućnost da mi se vrati vid - priča Bešlić.

„Nek je glave na ramenima…”, poručujemo mu, a on kroz uzdah odgovara:
- Jeste, ali nije mi lako. Ni na ovo drugo, levo oko, ne vidim dobro jer imam dioptriju. Sve je to jako teško…
Terapija u rehabilitacionom centru u Fojnici ipak čini svoje, te je pevač iz dana u dan sve jači.
- Dobra vest je da ponovo imam zube i napokon mogu da jedem kao čovek. Mišići su mi atrofirali od dugog ležanja, ali oporavljam se, sve sam jači iz dana u dan… Ali samo fizički. Psihički nisam jak. Teško mi je. Mnogo mi je teško. Uhvatila me je depresija, ne znam kako da izađem iz toga. Beznađe, crne misli… Bilo je trenutaka kada sam pomišljao i na najgore - iskreno priča Bešlić.
Kaže da mu u tim teškim trenucima beznađa mnogo znači podrška supruge Sejde i sina Dina.
- Oni su stalno uz mene i daju mi snagu. Na trenutke mi se popravi raspoloženje, ali uglavnom nisam dobro. Nadam se da ću se već nekako psihički stabilizovati -kaže Halid.
Mnogobrojni fanovi jednog od najpopularnijih folk pevača u regionu svakodnevno mu šalju pisma podrške. Sva ta pažnja Halidu na trenutke ozari lice i rastera crne misli.

izvor: Dnevni List "BLIC"

romario 08.05.2009 12:52

To je Halid Bešlić.

Uvijek iskren ...

jeftabgd 12.06.2009 18:00

Kako je legenda?Jel' neko nesto cuo ovih dana?

Dell 12.06.2009 18:07

cuo sam da sprema skoro album ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 18:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org