![]() |
Citat:
Nego od čega su ako je moj Trinity V3 i nemam HDD? |
Koliko znam SVI soundovi se mogu konvertovati u razne formate...Pa tako i semplovi...I nemoj sad da me ovda prozivaš molim te,ako imaš šta piši na PM...Samo ti kažem da znam kako zvuči Trinity a znam kako zvuči jedan Classic ili Extreme koji su sempleri,i ne možeš tvrditi da na Trinity zvuči bolje...Hajd da ne zamaramo narod,ovo nije predmet diskusije,ok?
|
Pokušavam ti reci da su te harmonike (o Trinity pričam) iz ROM-a.
|
Classic i Extrema nisam ni uzeo u usta da ih spomenem. Neradi se ovdje o Tritonima vec o M50-tki koja NEMA SEMPLER kao ni TRINITY (barem ovaj kod mene).
Htio sam samo reći da na klavijaturi iz 95' harmonike dosta pristojno zvuče, a tek kakva je situacija danas sa novim klavijaturama necu spominjati. M50 nije klaviajtura za blatit ako nema sempler! Vama tezgarošima samo sempler-klaviajture valjaju? A da se malo potrudite sa filterima i malo upristojite zvukve u ROM-u, shvatili bi da vam nije potrebno toliko para bacat na klavijature! |
Ako neko ima pare za dobar sinth,zašto ga nebi imo?
Kod nas ti mogu nabrojati 7 ljudi koji imaju PA800 a nemaju veze o svirci,pa šta? Ako neko ima maslo da masti muda neka to radi,dok gledam po Bosni ljudi sa PA80 prave rastura da ga daleko nema,stvar financija i ukusa...A da ti kažem već samo ROM M3 je katastrofa-a kamoli od M50 koji je njegova kopija...Vala neka ga uzme ko god hoće ali kad usporedimo ROM-ove,garant tvrdim da ima Trinitiy bolje ROM boje od M50...To je ljudi digitalni sinth i promašaj za "naš" južnjački tip muzike...Al nema veze,da ne zalazimo previše sa teme... |
E onda je to tip muzike, a nije synt vrijedan blaćenja. Meni se osobno više svidja bilo koji workstation vec iti jedan aranžer... Tu se razlikujemo ;).
|
A to za nove synthove... Ja mislim da je to samo utrka sa tehnologijom.
Plače mi se kad vidim da likovi "sviraju" na Extreme-u bez kablova, a takodjer kad koriste tvornički preset zvukova. Onaj tko zna svirat, taj ce stat na onoj opremi koja ce za njega biti solidna, a to što ja imam Trinity, pa će susjed kupiti Tr-a, to je suludo... Samo da vidim tko ce dokle dogurat i znat svoj synth bolje iskoristiti :p. (inače tako je bilo kad sam kupio X5D, pa mi pokušo uterat sa N364 :?... bezveze) |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org