![]() |
Eto posto sam ja u Ohridu uzgubio svoj tel...morao sam novi
eto kupio sam ASUS P525 super stvar...imam sad XP i na mobitelu... |
Isfleshovao sam svoju N73 i od nje napravio Music Edition :D
|
Bice Ivice da si prvi koji je uspeo da ubaci XP na Pocket PC... :))
|
N95 je mrak
Citat:
:) dobra tema. Ja imam Sony Ericsson K800i. Vrlo dobar za sada. N95 je puno bolji od N73. Ima wireless karticu i mozete uhvatiti internet konekciju svugdje blizu aerodroma ili kuci ako imate wireless ruter kao ja :). Nemam ga jos, ima ga moja rodica i mrak je. Surfas na njemu kao na compu. |
Citat:
|
Ivice---Imo sam Qtek S100 i O2 X2Neo isto sa Win Mobile 5.0 i 6.0...
Bez Touch screen-a se teško snalaziš,imaš miliarde raznih Themes,ali veliki problem kod njih je podešavanje...Dakle da primiš MMS,da pošalješ MMS,da uspostaviš UMTS call,Baterija se svaki dan puni (ipak to su procesori od 400-800Mzh koji teglje struju a obični imaju procesore tako oko 100-200Mzh)...Ipak sam se odlučio za Symbian koji je mnogo jednostavniji i sviđa mi se design...Premda Nokia i SE koriste Symbian (govorim za modele višeg cenovnog razreda),napravljeni su na skroz drug platformi negodrugi sistemi i mnogo su stabilniji...Ali u svakom slučaju čestitke za kupovinu,dobar je PDA... Ajd čitaj PM hitno te trebam,Pozdrav! |
Joooj, shto je meni Symbian konfuzan...
Ali toootalno... Uz to je toliko spor, da me boli da radim na njemu! :)) Uz to je daleko slabiji sa mogucnostima od Win mobile... Naravno, pricham o win mob za PocketPC, a ne za telefone. Ono na telefonima je katastrofa. |
....
Ostah ja i dalje Sony-jevac :) K850i
|
Sonyericsson K800i,Nokia 1208
Super telefoni! ;) |
Evo,vise nemam Nokiu 3250,zeznuo sam display...
Eno ga i Nokia 6600,i 3250 mi stoje,display crkao... A,inace,sad korisitm Samsung D820... Nije los telefon,isto se rotira kamera... Memorije dovoljno,pa cak i memorijska,e-sad... Jedina stvar,i opasnost je baterija.. Covece 2 dana maximum... Tako,-da... I njega cu ubrzo menjati... Symbian je zakon,-naravno !!! Pozdrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org