![]() |
aman ljudi vi ste SVI prsli oko kakvih se gluposti peglate stvarno mi niste jasni a pogotovo mi je nejasno da neko moze da sumnja da jedan pro kao nele svira bolje od klinca
bolje bi bilo da oni koji neznaju o cemu pise da uzmu od njega video skolu pa da onda krenu da uce i valjda ce im jednog dana biti jasno to sto je nele napisao a ti drug nemoj da se lozis na "ove" sto laprdaju |
Ovdje postoji jedan i jedini problem, nije u pitanju Nikola, Nele, Ja ili Tranzit.
U pitanju je nasa Balkanska Krv, gde JA moram bit najbolji a Ti si najgori. Ima ovde ljudi koji kad bi mogli presekli bi ruke tom detetu, samo da ne uspe. A ja pored 15 godina sviranja i plus Tonsko Inzinjerske skole slobodno kazem ovo dete moze da sedne pored mene i da me uci da sviram. |
Nemojte Neleta da cimate...ako on spremi nesto ima da se cudite svi ovde.Izgleda ga ne poznajete.
|
Boze dragi
ja sam mislio da vise ljudi ovde zna makar realno da svira
ali sada vidim dasam pogresio,pa vi tvrdite da jedan klinja koj svira solidno moze da prevagne nad jednim od najboljih djaka Dragana Vasovica i druge harmonike cele JUGOSLAVIJE na takmicenju SOKO BANJE Gorana Nelkovskog dakle zakljucak je da stvarno neznate sta je muzika samo mogu dase nasmejem sta to pisete neka vam je bog dragi u pomoci |
Ama ne mislim ja nista nego nek Nele to isto odsvira i sve je u redu. Prvih i drugih harmonika Jugoslavije je bilo vagon ili bolje citava vozna kompozicija. Imao sam prilike da sviram sa mnogima od njih i vjeruj mi uglavnom su bili mnogo spremniji oni koji nisu uspjeli ni da se kvalifikuju za to takmicenje. Mnogo se pricalo i kritikovalo a taj mali je postavio snimak bez straha da ce se osramotiti i nije se osramotio, pa valjda nece ni Nele da se osramoti.
|
Ne bi puno da komentarisem oko ove teme,samo mogu reci da malo nije los i da zna sta radi,i predlazem gazdi da stavi kljuc na ovo sve da nebi doslo do veci nesporazuma ili da se nebi ne daj boze izkomplikovala neka veca prepucavanja.
Pozdrav svima!! |
to ti mozda i nije tako losa ideja druze!!!i ja to preporucujem....jer dosad sam i "komentariso "ali vidim da ovo nije bas sigurno......
pozdrav |
UF
Citat:
ali samo da ti kazem daje ovde Nele postavio 1000 snimaka ceo onaj post je bio najvise posecen i tu ima kolko hoces od neleta samo pazi ima tu kolko hoces melodija http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=1792 a od tebe nebi ni jedan snimak do sada pa daj stavi majstore date vidimo kao sto Nele rece citiram odprilike;da bi nesto kritikovao to treba i da poznajes pa daj bree stavi ti nesto posto si svirao sa svima date cujemo kakav siti to majstor aj pa sad budi dasa |
Ala ste na kraj srca, sto da se zakljucava tema, niko nikog nije vrijedjao a ako se ovako nastavi nece ni u buduce. Nema nista lose u tome da se nesto kritikuje ali jos manje ima lose u tome da se od toga koji kritikuje zatrazi da pokaze na djelu kako to sve treba da izgleda.
Krle, nisam ja ovdje kritikovao malog Nikolasa i nemam nikakve potrebe da bilo sta stavljam nego je Nele bio taj koji je osuo paljbu na malog pa je red da on pokaze kako to ide. To sto je on postavio nije mjerodavno. Nego fino kao i ovaj mali, ista kola, kamera pa na youtube i mirna Bosna a i ostali. I sto se bolan palis ko hepo kockica niko ne sumnja u Neletove sviracke kvalitete u toj mjeri nego se cini da malo preostro kritikuje. |
pa zar nevidis bolan
da ima na tom postu kolko zelis kola pesama itd
pa poslusaj ako imas usi cuces pobro jer stvarno treba biti gluv pa necuti kvalitet |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org