![]() |
A sta ja znam .
Vas dvojica ste krivi. Malo više ti nego casper ;) |
Najlakse je okriviti drugog pa jos i starijeg, nemocnog i zivotom skrhanog kolegu. Sram te bilo, da te bilo !!!!!
|
Jesi vidio, sad smo još i krivi. Joj, kakva je to današnja nezahvalna mladež :p
|
Ne okrecite pilu naopako
i nemojte bjezati od svoje odgovornosti:p Ja nisam nezahvalan,otkud to sad . Mlad jesam,naspram vas ;) |
Ama nisi ti nezahvalan, to te casper malo kaznjava. Ozbiljno sam uvjeren da ces ti vrlo brzo savladati rad sa Sys Ex protokolom i da to nece biti neki poseban problem za tebe. Imaj na umu da u jednom Styleu mozes Sys Ex naredbama editirati cak i solo sounde na desnoj strani (R1, R2, R3) kao i Left sound. Dakle, nisi ogranicen samo na Style trake. Ovo se moze iskoristiti na dosta nacina i time prilicno iscrpiti resurse aranzera. Prije nekih petnaestak godina trazio sam nacin kako da se urade te famozne "terce" na Yamahinim aranzerima i poslije poduzeg razmisljanja i vaganja, zakljucio da se to, kako valja, moze uraditi iskljucivo putem Sys Exa. Trebalo je upisati ogroman broj Sys Ex Stringova po unaprijed konstruiranoj shemi da bi se dobili svi tonaliteti i sve harmonske konfiguracije (bar one koje se upotrebljavaju u balkanskoj muzici), a da to opet bude lako i brzo za upotrebu. Rezultat je poznat, a ovo ti moze biti pokazatelj koliko je "svemoguca" pravilna upotreba Sys Ex protokola, pa sam ti iz tog razloga u jednom od ranijih postova i savjetovao da se ozbiljnije pozabavis Sys Exom a da ostale tricarije ostavis (bar za sada) po strani.
|
Rekoh ja Tranzita za presjednika,ako ne za presjednika onda bar za hausmajstora Yu-midija,da nam ako nista drugo popravlja tim "Sys Exima"Yu-midi=))=))=))
@romario druze s cim se ides to ubit iz frizidera?Da nije mozda pivkara to aaaaaa?:DUh kako lijepo flasa hladna pa kad je odcepim upaljacem a ono pukne,odjekne pa je nategnem i pola iskapim na jedan gutljaj hahahaha Dodato: Htio sam reci potegnem a ne nategnem hahahaha |
A meni se strasno dopalo to "nategnem"... slikovito je... a i vrlo autenticno prikazuje "potezanje" iz pivske boce. Ne bih ja to mijenjao, samo ti natezi i dalje =))=))=))=))
|
A jos bolje "natakarim":lol:Sta mislis kako bi ovo svabo preveo na njemacki hehehe.Nebi mu ni ti "Sys Exi"pomogli hahaha
|
Željko 0. mislio1 .sam.1sys0- 1krempitu0-1ex0.potegnuti0.iz1.frizidera 1 ;)
|
Evo još jednog videa, i ovaj traje samo 6 minuta.
"Auditoriju" će sigurno biti interesantna 3,20 minuta gdje "uletava" kompresor ... Stvarno ne može jednostavnije. Jel netko tražio dobro složene Stylove za Yamahu? :p |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org