![]() |
Citat:
|
Ja cu da preskocim osmicu jer je to u principu facelift od sedmice. Internet Browser je malo brzi nego prethodni ali inace se ne razlikuje mnogo.
|
Kada je audio u pitanju, ne bi se moglo reci da je Win 8 bas samo facelifting jer je porast performanse primjetan, a sve sto donosi bilo kakav prirast performanse treba iskoristiti. Definitivno Win 8 ili 8.1 u istom okruzenju pruza, bar desetak procenata vise no Win 7, a to je i te kako vrijedno instalacije.
|
Instalirao Win 8.1
Prvi utisci su pozitivni. Audio jeste stabilniji u odnosu na 7icu sudeći po brzinskom testu nekih VSTa koji su mi na 7 često "krckali" Čak sam primetio da sama instalacija pojedinih aplikacija ide mnogo brže. Jedino mi se ne dopada ona ideja "microsoft accounta" Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Ne moras ti da imas Microsoft Account ukoliko ne zelis. Mora da nisi pazljivo citao pri instalaciji. Desava se... :lol::lol::lol::lol:
|
S obzirom da se instalacija desavala u 3;30 ujutru, nije ni cudo :)
|
Citat:
|
Nisam probao bez Microsoft Account al tako najverojatno neces dobiti Cloud storage da ti zacuva postavke o personalizacije sistema. Meni recimo kad sam preinstalirao sistem i najavio se nakon preinstalacije sa microsoft account Wallpaper, Boja ramke i jos neke stvari su mi bili vec podeseni pa spasava me od muke....
|
To mi i smeta... Vise nije PC, sad je Public Personal Computer :)
Dodato: Mislim, odavno je, samo na ovaj nacin "dobrovoljno" |
Koja je inače trenutno cena osmice? Kako se kreće? I još jedno pitanje, da li je moguće, legalno kupljenu osmicu instalirati na dva racunara ili samo na jedan? Postoji mogućnost da laptop otkaže sa radom i da ga moram zameniti, šta onda sa mojom osmicom koju sam kupio i instalirao? Kupuj drugu za drugi laptop ili ne? Coveče zavoleo sam je nekako, tim pre što drajver za moj top lap :p ... za grafičku, ima samo za W8. Mgu da vratim racunar u prodavnicu i da uzmem drugi ali nekako mi je prirastao za srce iako je već touch pad poceo da se lzlizuje na sredini. Koliko para toliko i muzike. Ali da ne kukam, mislim da bolje necu dobiti za tr pare. Osmica + Iobit start meni duge i eto meni virtualne sedmice pa dok se ne naviknem.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org