![]() |
Ova tema pomaze prilikom novog racunanja vremena.
Znaci nesto kao,vrijeme prije "smaka" i vrijeme poslije "smaka".;) Zezam se,meni svejedno sto se tice teme. |
Nece bit brisana, valja malo razonode, kruha i igara :)
Inace, zanimljivo je da je oko 10% svjetske populacije vjerovalo u apokalipsu :) |
A neki procenat od njih su se sigurno upucali ili skocili sa 20 sprat da se spase od apokalipsu ..... :lol:
Postovano sa mobilnog uređaja |
Ljudi,moja snaja je odlepila zbog najave smaka sveta i to mi je bio povod da postavim ovu temu.Eto ali,nikad se nezna,mozda ce da ga bude za koji dana,onako iznenada.:lol:
Jos uvek je zezamo zbog toga. |
Ma sto jest jest vrijeme je se skroz razjebalo..Evo ovdje kisa pada i vjetar duva,a jos uz to 12 stepeni..Ima tu nesto:DSamo da znam kad ce pa da kupim gajbu pive i flasu vodke da se otresem pa nek puca ako hoce do mile volje hehe
|
E, izvin'te, jel' bio smak sveta? Nisam bio kod kuce pa ne znam.
|
Bio je. Dobrodošao na Zemlju :P
Sent from S3 |
Bio, pitao "dali je gosn Caka012 kuci?", dobio je odgovor da Caka nije kuci i otisao tuzan :P
Postovano sa mobilnog uređaja |
Neki dan,malo razgovaram sa jednim djecakom iz komsiluka.
I u neko doba,kaze on meni: "I da je bio smak svijeta,mi bi smo opet imali nadoknadu nastave". Mislim da je 6. razred osnovne skole,i osjecam da je jako voli.;) Inace,jako lijepo vaspitano i svima simpaticno dijete. |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org