![]() |
@djovan
Vi kolega mogli bi da naucite nesto od ovo sto je napisano ovoliko umesto da dizete tenziju nepotrebno. A sto se tice propisa...... ovde na sajta ne bih vam preporucio da ih krsite ;) |
@ Djovan,nisam siguran ni kakvu pomoc ocekujes,osim da nas mozda zamajavas malo ne bi li nabio broj postova? Ovde pises kako snimas u Cubase a otvaras drugu temu gde pitas kako da uvezes MP3 fajl u Nuendo,malo nije bas logicno zar ne? To mi zvuci kao "umem super da vozim auto ako mi neko samo pokaze kako da ga upalim" :lol:
I da li si uopste odlucio u kom programu radis? |
@djovan
Da se vratimo na tvoje pitanje sa pocetka Citat:
|
Citat:
|
Izvinjavam se svima koji se osjetise povredjeni!
Citam ja sve jako dobro, al jednu stvar kada procitma preko nekoliko puta onda ispada bezveze, al' dobro , gore sam se izvinuo nebi da se ponavljam. Vule, posatavio sam pitanje za Nuendo zbog toga sto sam danas dobio taj program, koji je od iste fireme Steinberg i postavke su dosta slicne ali ne i import audio fiela, odmah sam tu zapeo. A da nbijam postove neko rece, o tome nebi.. U svakom slucaju hvala svima... |
Citat:
|
@tranzit
Iz Vasih postova vidim da se podebelo bavite ovom materijom i da imate dosta iskustva i znanja na ovom polju, pa ako bi nam mogli preporuciti strucne literature, za akustiku, ton-inzinjering i sl. Ako moze (moze i na pp) da mi kazete gdje/kako mogu doci do te literature, dobro bi mi dosla. Hvala unaprijed |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org