![]() |
U pravu si kolega transit, moj komentar u vezi plastike je bio figurativan. I nakon mnogo kafanskih veceri,svadbi veselja prolivenog pica po klavijaturi lupanju mikrofona po zubima dok gosti bas moraju da igraju tu ispred tebe..... sve vremenom izgubi onaj prvobitni smisao i zelju.
Sto se tice ove teme o Audya licno sam je svirao pa da iznesem podatak da licno i poznajem A.J.-a jer covek zivi nekih 20 min od mene. Bio sam u njegovoj kuci i pricao o svemu .... uporedjivali itd. Sve se na kraju svodi na licni stav i ukus. I to je jedino verodostojno a sve ostalo su samo misljenja i opredelenja! Jedino ova cinjenica da je pomenuti aranzer bolji od ostalih koji se trenutno nude na trzistu je ipak neosnovana. |
Evo drugari cujte kako zvuci Audia,jednog naseg kolege iz Nisa...pozdrav
<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/mzv6eIOt6FU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
odlično...
|
lepo radi audija,bas dobar sound
|
Zvuči Audya super,ali ovaj namjenski ritam jednako tako dobro izlazi i iz Tyrosa 2(znam to,jer imam ovaj ritam).Možda ovo nije reprezentativan primjer,ali i dalje tvrdim da je Audya bezobrazno precjenjena.Da,pjevač je original Aco Pejović-30 kg :))Pozdrav!
|
odlicno svaka cast
|
Prvo taj snimak ne valja ni za sta jer distorzira posto je jadni mikrofon sa kamere poblesavio na ovom levelu svirke i tu se definitivno nista ne moze cuti kako treba a kamo li da se uoci neka razlika u kvalitetu u odnosu na ostale proizvodjace. Sve sto se cuje je "Suska se suska..." a pjevac... nije za bacanje, ama mi se cini da je on ukljucen u struju a ne klavijature.
|
Hahahahaha!!!Tranzit,svaka cast! xD :)
|
Ja se nikad ne bi usudio da dam bilo kakav komentar na osnovu jednog snimka i to sa namenskim ritmom,izmedju ostalog je los snimak,probija i sl.Bilo bi lepo da kolega postavi bar tri rumbe razlicite i po jednu,dve pesme u ritmovima koje mi koristimo najvise,7/8,9/8,dvojka,sa-sa,walcer,malo bitova,6/8..rock.itd.
|
evo ovo sam nasao i odslusao sam sve snimke... Iskreno, nista posebno, dobos prenaglasen, bas se ne cuje, boje ne mogu da komentarisem, samo brass, ili string... Pevise para, bas su je precenili.. |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org