![]() |
Mislim da je isprintan i na matichnoj ploči... :confused:
|
evo nesto jako sumljivo. jedan oglas
******************************** Obrisan Link Ne znam šta da ti kažem,ali stvarno!!! |
nebi volio da mi se ovo ikad dogodi
|
Koja bagra i tvrde oci,
Da covjeka zeludac zaboli kada cuje |
Evo procitah sad i ja sve ovo,katastrofa, pa nadjoste li klavijaturu kolega, jel' bilo ikakvog traga? Ipak je prosla evo godina dana od kako su vam je ukrali :(
|
Stvarno mi je zao kolega,jer danas je veoma tesko doci do para da se kupi takva masina.Znam po sebi,ja nazalost jos nisam u mogucnosti da je kupim,pa se pokrivam onim sto imam.
|
Ako pogledate datum videcete da je kolegi klavijatura ukradena pre godinu dana,i on je je ozalio vec dovoljno,ne treba vi da je zalite nego ako imate neku korisnu informaciju kako bi je pronasao ili nesto pametno napisite...da ne zatrpavamo temu nepotrebnim postovima. Hvala
|
Ma ok buraz nije problem
Klavijatura dan danas ni traga ni glasa. Samo da smo zdravi i zivi bitno. Pozdrav |
Ja samo da dodam nesto na ovu temu.Da li postoji mozda resenje protiv kradje klavijatura tj.opcija.Neko cipovanje recimo.ukoliko neko ukrade klavijaturu mikser ili sl moze odmah da je locira preko cipa npr.....a kolega j.g sta da se kaze.............Mozda i dalje postoji nada.
|
GPS only
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org