![]() |
Citat:
milance brate, priznaj da si kao prvo bacio oko na onu mladu devojku koja igra pored njega ... i ja sam :lol: pozdrav, grandia |
@boban010:ako mislis na kintu i ovde je to demode.I corava koka neko zrno ubode,desi se jednom u dve godine.:lol:
|
Ma mislio sam na pesmu,ceo sat pa i manje ovakvog repertoara i mozemo da racunamo na negativne ocene od vecinskog dela publike bar sto se tice Pirota i okoline.A pesma je prva liga i tekst i muzika!
|
grandove zvezde i zvezdice
Evo jos jedan snimak taze od juce iz restorana Jezero.
Drustvo paraplegicara je slavilo 8.Mart dan zena pa smo malo zabavljali narod.lepo je bilo. |
opaaaaaaaaaaa Biki, Darko, Joca....to kralju..:)
|
Mnogo kratko ali slatko,pogotovu pevaljkaaaaaa,lele mukoooo....
Nesaband,Nesaband,Nesaband! E pa zavidim ti druze,svaka cast,pozzz..... |
Kako je svijet mali, veče prije sam na Palama na privatnoj zabavi(18-i rođendan) ozvučavao svirku na kojoj je bila i Biljana koja stvarno opasno pjeva i extra je lik, naravno i izgleda za 10 i pominjala je popodnevnu svirku u BGD-u pa kasnije valjda u Lazarevcu. Čak sam joj šaptao text Cecine pjesme "Nagovori"...;)
Inače na feštu je trebao doći i Lazić ali zbog obaveza prema Grandu i festivalu umjesto njega je uskočio Slobodan Vasić... Izvinjavam se na of topicu, ali konstatujem da je ova Vaša svirka pojam za recimo klavijaturistu koji ih je pratio na tom rođendanu i koji radi sa tim "Zvezdama Granda" pa možda da otvorimo neku novu temu u kojoj bi mogli malo diskutovati o klavijaturistima koji ih prate?! |
@boban010:boban band boban band,boban band,Jeeeeeee!!!Hvala druze!
@subabas:pozdrav za Magla band i tebe posebno,hvala na komentaru. |
Sad sam odvrnuo zvucnike malo jace,cuje se bas,piket.Harmonikas sa kojim radim voli da ga cuje makar samo kad sviramo dvojku,ali je meni dosadio i na GW8 stavljam onaj kao u ritmu koji sam ti poslao,a na E2 je skoro svuda piket osim kod fabrickih gde ne mogu da promenim.
|
meni se jos uvek ne cuje adr. kako treba na snimku ali je uzivo skoro kako bi ja zeleo.radim na tome da to poboljsam da napravim pravi odnos dobosa bas bunja i kontra cinele i veruj mi da nije bas lako to sve uskladiti ali se trudim.svaki dan sam sve vise zadovoljan kako mi zvuci GW8 i radim na tome da bude jos bolji sound.
hvala na lepim komentarima. bice uskoro jos snimaka sa grandovcima.nadam se da cu dobiti snimak sa kamere kojom je snimano pa postavljam. |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org