![]() |
Sve je napravljeno samo treba da se organizuje i radi pravilno.
Imamo Download centar za dopunu fajlova,ritmova,semplova itd... Imamo Muzicki Centar za Prezentacije ! ! ! Uradjen i podrzava isto mp3,video itd.. gdje mozete direkt na sajtu da pogledate (poslusate) cak nemora da se ni downloada. Samo eto neki nemogu,neki neznaju,neki nemaju vremena :lol: Nekoliko vas se zali da nemoze da uploada mp3! Pitam se kako je onda Korguser20005 uplodao svoje fajlove,kao ostali clanovi,ima fajlova i do 5-6 MB. |
Istina je to administratore, može se uploadati - tko nemože ili nezna neka pita administratora - bar je to najlakše !
Ako sam dobro shvatio, netko je ovdje već nabavio PA800? Ako je nabavljen i ja sam zainteresiran čuti bar neki kratak demo - ne treba čak ni svirati - neka odabere jedan ritam koji je prenešen iz pa80 ili pa1xpro pa da čujemo - po mome trebala bi biti bar mala razlika u kvaliteti (nabolje) ! Neznam tko ima PA800 ali ga ovom prilikom malo požurujem da to napravi ! pozdrav, |
By the way, pitao sam svojevremeno za KARA.SET pa se nitko ne javlja !
Znači li to da nitko nezna za taj set ili neće reći? Ja bih kupio taj set ako netko ima - dosta mi dobro zvuči bar u MP3 - sada nisam siguran kako izlazi "van" na zvučnike ! Također molim administratora da što skorije objavi moj upload mojih fajlova iz mog seta u nastanku pa bih volio da ga svi zajedno prokomentiramo ! Komentari i kritike su odlična stvar, bilo da je kritika loša ili dobra jer pokazuje u kom smjeru se treba nastaviti raditi ili po potrebi nešto popraviti ! Pozdrav svima i administratoru ! |
Za KARA.SET se javi njegovom vlasniku ili Miletu...Dakle set je bomba ali većina (ja sam jedan od njih) ne želi da ga proda...Nije zato da mi je muka već ne želim na tuđem radu da zarađivam.Nije meni nikakav problem tebi poslati PM i prodati set da niko ne zna ali nisam takav...Kad sastavim svoj set onda ću da prodajem a s tuđim neka neko drugi zaradi...Eto tako da se javi Miletu pa se dogovori sa čovjekom...Pozdrav!
|
Samo da najavim da nekaze neko nisam znao.
Svi postovi se registruju tako da i tu ima kontrole,ako neko iz pozadine dolazi da trazi musjterije na sajtu ili tako neshto moze samo da zaradi BAN :lol: . Stvari koje objavite i postavite DEMO nemam nishta protiv. Mislim na trece lice! |
@alix : Cao kolega . Mene isto ineteresuje taj KARA.SET , Kako da ustupim u kontakt sa tim covekom ?
Pozdrav svima. Djoro. |
Ok da se vratimo na Temu !!!
Najvjerovatnije cu za vikenda da radim na PA800 prijatelju koji ga je juce kupio. Isprobacu svoj SET sa Pa1x na njemu i napravicu nekoliko mp3 DEMO sa mojih i od standardnih ritmova da se cuje razlika. Za sada od informacija sto imam i ako nisam probao sigurno je da je PA800 dosta bolji sa internim bojama i standaradnim ritmovima. Pitanje je samo kako radi sa semplovima bez kojih mi nemozemo :roll: |
MP3 demo fabrickih ritmova mozete da cujete na www.korgpa.com i nema potrebe da gubim vrijeme i tako nesto snimam kad je vec tu
Aranzer je idealan, ako hocete vjerujte mi. Sto se PA1X/PA1X PRO tice, mozete samo 10kg tezine izgubiti sa kupovinom PA800. Miki, ako te nesto posebno interesuje oko samplinga slobodno pitaj. Tvoj SET sam isprobao, neki ritmovi zvuce malo ludo zbog drugacijih effects itd.. Loop "Plava Ciganko" :) radi kako treba i ubija. |
Citat:
BOSNO MAJKOOOOOOOOO :D PROBIRACH - OTIRACH :wink: |
Citat:
Sto se tice njegovih internih boja sigurno je jaci i bolji od PA1x,ali sto se tice semplova je jos neispitano i moguce je da ima razlike u podesavanju. |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org