![]() |
Bravo, svaka cast 😁
Poslano sa mog L500S koristeći Tapatalk |
Da se pohvalim, Marinu Mariću sam svirao svatove prije 4 godine i najjače od svega sasvim solidno svira klavir. Odsvirao je par stvari na mom tadašnjem PA50 :)
|
Sad znam da smo prošli. Do jutros sam čekao da vidim da nije san... 😁 Sad mi više nije briga za medalju. ☺
I ja da se pohvalim: Džombi sam branio s 13 godina i jedva ostao živ,imam slike s Čupićem i Balićem. Jedan višlji 5cm a drugi kraći. 😁 Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Džomba mi je uvijek najdraži bio.
A to je stalna tradicija kod naše repke. Moramo na desnom krilu imat kulere i careve u jednom, nekad Mirza, danas Čupko :D |
Zlatko ima jaja ko noj,on mi je cak i drazi. ☺
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Ufffff, onakav kuler, vrh...
|
Evo repke HR u polufinalu, malo srece malo znanja i za sad dobro napreduju :)) cak je i golman proradio protiv Spanjolaca vrhunski!
|
Ne pratim ih (na direktnom prijenosu) već odavno, jer se mnogo nerviram. Kad završi pogledam koji je bio rezultat i to je to, bolje po mene :)
|
tak mi je i samome, samo sto ja kazem da necu gledat al nakon 10minuta utakmice prebacim kao da vidim koji je rezultat al na kraju pogledam do kraja.. nazivciram se dobro i onda na spavanje
|
Izgleda da nemoze finale bez francuza. Jos da Norvešku prođemo i onda tek pocinje "veselje" :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org