YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   Kosarka (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10943)

jeftabgd 02.04.2010 12:53

Grobari,svaka cast!

Burli 02.04.2010 22:15

Todoriću, Todoriću spremaj karavane,
da u Pariz, da u Pariz šalješ huligane!!!

Uzmi DULE evro titulu, evro titulu, evro titulu!!!

mimiki 25.04.2010 21:59

Cibona-Partizan KECMAN kos za pobedu 0.6 sekundi
You need to upgrade your Flash Player

bez reci ,nepobedivi dule :)
Dodato:

click here to watch the video

keyboard_man 25.04.2010 22:34

gledao sam utakmicu...jednostavno ne mogu vjerovati...ista stvar ko hrvatska turska na svjetskom prvenstvu...valjda ce jednom naucit da nije gotovo dok sudac ne kaze da je gotovo...iako su cibonini igraci bili na terenu, pa je upitan kos, al opet nije to opravdanje....

Dell 25.04.2010 23:03

sad bi se trebao prouciti kosarkaski pravilnik, trenirao sam 5 godina kosarku i znam da je sut regularan, dakle vrijeme se pusta kad igrac u terenu primi loptu i bitno je da je skok uradio prije isteka, e sad lopta se nije mogla izvesti dok je neko osim obje petorke u terenu, medjutim to je bio Marin Rozic i igrac je Cibone, tako da ne znam jeli Rozic samo trebao dobiti tehnicku, proucice se, ali to je kosarka i svaka cast Partizanu, inace ovaj Bojan Bogdanovic sto je dao zadnju tricu za Cibonu je poceo u Zrinjskom i mogu vam se pohvalit da sam jedno vrijeme i trenirao sa njim, pa i jednu utakmicu igrao u istoj ekipi sa njim, tako da mi je to velika cast :)

ружица 25.04.2010 23:12

Citat:

Originalno postovano od keyboard_man (Post 131209)
...iako su cibonini igraci bili na terenu, pa je upitan kos, al opet nije to opravdanje....

sramota je ovako nesto izjaviti nakon onakve utakmice, a popgotovo nakon onakve zavrsnice oba tima!
ovakve makijavelisticke izjave unistavaju sportski duh svakog sporta :mad:

negovan 25.04.2010 23:32

Po pravilima,trebalo bi se ponoviti taj napad,ali i dosuditi tehnicke,tako da bi partizan imao slobodna bacanja i napad. ali ovako je lepsa pobeda. svaka cast. neverovatna utakmica..

Vule 25.04.2010 23:48

Iako sam Zvezdaš iskreno čestitam Partizanu...bili su bolji tim na parketu

Burli 26.04.2010 01:20

Košarka je sport u kome uvijek na kraju pobjedi Dule Vujošević sa svojom ekipom... :)>-

Zaslužena i čista pobjeda kolektiva, trebalo je utakmicu i ranije privesti kraju, ali ovako je slađe...

Ne bih želio da stvaram neke tenzije ovdje na forumu jer smo okupljeni zbog i oko muzike, ali moram prokomentarisati žalosno i jadno komentarisanje na HTV-u "stručnog" konsultanta Ace Petrovića i komentatora plaćenog da objektivno i nepristrasno prenosi dođaje sa terena!!!

Osim toga, nije samo Rozić bio na terenu, bio je i pomoćni trener sa onom tablom na kojoj se crtaju akcije...

Uostalom sudije su dale znak da akcija može početi, Dušan je prevazišao i Đorđevića, ne možda po važnosti koša već po udaljenosti

Partizan SAMPION Evrope
i

Srbija vs. Hrvatska - KoĹĄarka
, žalbe isključivo Romanu(Liscu, ne Abramoviču) a šampion nastavlja pripreme za pravi i jedini F4

UZMI DULE EVRO TITULU!!!

Dare 82 26.04.2010 12:36

Tako je a i koji djavo su trazili ovi na teren pre isteka vremena.

Trenutno vrijeme na Forumu 15:25

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org