![]() |
Nista uzmi jedan drugi iz druge rumbe vidi koj pase paga iskopiraj u taj ritam.
|
Citat:
|
=))=))=))=))=))
|
Ma nema prelaska bukvalnog to nikako vec sam mislio da polako ulazi u stos sa klavijaturom sa obzirom daje retko svirao na klavijaturi.
A tebe cemo tzanzit u tekstopisce hahahahhaha,pozdrav druze. |
Sta bi sa Stefanom:D
Tranzit druze ne ostavljam ja harmoniku ni za sta hehe |
Pa vidis pao je u trans lepo mu.
Dodato: Za 15 minuta dobijas ono. |
Pozdrav druze, lijepo si ti ovoga naslagao, fino ti radi pa 600 , aj ako nisi nasao posao naci cu ti ja tu kod nas , ali pod uvjetom da mi pjevas u bendu ;)
|
Kakav posao druze i gdje ovdje kod nas:DMa jbt ne svidja mi se bas ovo kako sam odpjevao.Moracu ponovo iz orginalnog tonaliteta probati a moram priznati zahebana pjesma do jaja za pjevat hehe.Moracu je malo prostudirati,a sto se tice klavijature ja za bolje za sada ne znam i nisam jos probao neku skuplju pa da znam..Bolja je od ketrona sto sam imao bar 3 puta u nekim stvarima.Pozz
Dodato: Zaboravi da Kazem.Nele dobio sam ono sto si mi poslao ali opet ne pise kako si ti rekao,pa se pitam da li je to to hehe..A ja mislim da jeste.Kad se cujemo sutra ti ces da poslusas i da provjeris preko telefona na uvce..Jbt ako neko nije znao ovaj Nele sve cuje i zna sta je sta,dovoljno samo da odsviram jedan ton on preko telefona zna o kojem se semplu radi heheheh i da li je to to |
Hehehehhe drug moj,i ti imas dobro uvo samo je razlika u tome sto sam ja imao srecu da ucim kod najboljih ,profesora Dragana Vasovica i najboljeg harmonikasa Gorana Gavrilovica,dasi i ti kod njih ucio danas bi satirao na mestu,ali nikad nije kasno samo napred
volim sto tolko volis muziku. |
Pa ja upravu si potpuno a ne kao ja sve sam ucio i to sve na uvo ali nemam sad cega da se stidim kad bolje razmislim,meni dosta koliko znam a naravno volio bih da jos vise znam to stoji:)Hvala druze na lijepim rijecima i svakoj pomoci koju mi pruzas i koja mene kao covjeka koji se bavi sviranjem za svoju dusu sretnim cini i da me bar neko razumije ako ne ovi moji u familiji:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org