YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   nesaband demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13047)

nesaband 14.06.2013 01:11

Na koje snimke mislis gde se cuju midi fajlovi.

namrgodjen 14.06.2013 01:14

Ne mogu da se vracam sad na pocetak, ima bas dosta snimaka gde sam izmedju ostalog naleteo i na pustanje midi fajlova...

nesaband 14.06.2013 01:18

Tu sam verovatno prezentirao samo pevanje inace nikad nisam rekao da sam ja to odsvirao.Pozna se midi fajl iz aviona druze,tu ne moze da se slaze ako si mislio da sam nesto muvao.;)

namrgodjen 14.06.2013 01:21

Ma taman posla da sam mislio da je muvanje u pitanju :) nego kazem ne volim da ga cujem i mislim da u demo snimcima ne treba da bude mesto midi fajlu, vec treba prezentovati svoje masine i svoju tehniku

romario 14.06.2013 08:29

Citat:

Originalno postovano od nele1 (Post 245519)
To Nesone ja se dobro secam tvog benda,ai Mire Geze,nikad niko nije pricao kako peva vec kako izgleda a bila top.Mada ja mislim da joj je Nesone uvek davao vitamine jer je morao sef orkestra da to radi hahahaha,Nesa legenda.

Ako pjevačica fali na jednoj strani,mora na drugoj to nadoknaditi ...
To sam mislio neso maloprije ...
A Nele je postavio dijagnozu za desetku ,
mislim o statusu pjevačica u bendu ...;)

Boban010 14.06.2013 12:51

@Nesaband
S'kim se ja druzim,pa ti si cukundeda,cuj jos 1989 snimano.....
Predlazem da ti se hitno promeni status "Doktor Nesa",mislim da s pravom zasluzujes da bude "Prastariks" onaj chicha iz Asterixa i Obeliksa!=))=))

yamahapassion 14.06.2013 13:35

Au Neso, bas si me pozitivno iznenadio. Ove stvari od 20 i kusur godina su vrhunski odradjene. Nije mi jasno kako nisam pre cuo ako ste vec izdali kasetu, posto slusam narodnu od malih nogu... Svaka cast na idejama i celokupnom aranzmanu.

nesaband 14.06.2013 14:34

1 Privitaka
Citat:

Originalno postovano od Boban010 (Post 245563)
@Nesaband
S'kim se ja druzim,pa ti si cukundeda,cuj jos 1989 snimano.....
Predlazem da ti se hitno promeni status "Doktor Nesa",mislim da s pravom zasluzujes da bude "Prastariks" onaj chicha iz Asterixa i Obeliksa!=))=))

Nisam ja mator,ja sam poceo mlad sve da radim,=)).
Ako me zdravlje posluzi mozda cu neke od ovih pesama da ponovo uradim.
@Yamahapassion.
Izdato je u malom broju primeraka,oko 5.000 kaseta koliko se secam.Mislim da je izdato za Jugodisk ako me pamcenje dobro sluzi.naravno sve smo sami finansirali,odvajali pare,snimili i da ne bese onih desavanja 90-tih taj bend bi mozda nesto i napravio na nasoj estradi.Poslednje sto smo zajedno odradili je bio nastup na fesivalu "Mesam".sa pesmom secer i med.Evo postavisu i taj snimak.Mozda se neko i seca ove pesme.L-)

nesaband 14.06.2013 15:16

1 Privitaka
A ovako mi krci glas u 9h ujutro.:lol:

zeljko 15.06.2013 10:47

Citat:

Originalno postovano od nesaband (Post 245487)
Evo jos jednog snimka sa tog albuma,samo da znate,pesme,aranzmani muzika i tekstovi su i dalje zasticeni.Autorska prava mora da se postuju.Aranzman za ovu pesmu je moj.

Auuuuu koji seksi glas ima ova pjevacica,super druze Neso pozz

Trenutno vrijeme na Forumu 21:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org