![]() |
Pa i nisam imao nameru da te tesim,samo sam izneo moja zapazanja posle detaljnog "opserviranja" :D,treba malo slusati usima a ne samo glavom.
Ko ce sad da objasni silnim "napaljenkovićima" da je BK9 bolji od E-A7 kad nema sempler! |
Ma ajde kao da sempler koji nema bar 20gb znači nešto
Idem da ubacim dk od 2mb koji je semplovan sa 8-bit sege genesis umesto da koristim rolandov fabrički ;) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pa nikom nemoj ni da pokušavaš da objasniš, džaba ćeš pisati.
Osim toga, sad vidim da je nekima džabe i sempler kad sad ni sa njim opet ne valja. Ko će kome ovde ugoditi. Meni je sada bitno da ipak imam kvalitetan instrument, za moje potrebe i više nego dovoljno. Naravno da bih dao neke funkcije sa BK9 u zamenu za neke sa EA7, ali nije to toliki prioritet ako je kvalitet zvuka u pitanju. A što se semplera tiče, nikad mi nije ni trebao nešto posebno, uvek je bilo svih onih instrumenata koji mi trebaju u "fabrici" u samoj klavijaturi. Za mene su bitne neke sasvim druge stvari na klavijaturi. |
Sempler je odlična stvar ako ima upotrebnu vrednost :)
I ja dajem prednost fabrici na aranžerima, pogotovo rolandu koji ima jako tople zvukove. Ovak bk9 ništa nije lošiji od ea7 koliko sam ja čuo do sada. Ne kažem ja ništa protiv rolanda, samo generalno o famoznim semplovima :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Mene samo zanima kakva je dirka na bk9?
Sa kojom klavijaturom se moze usporediti? |
Dirka je ista kao u JP50 cini mi se. Uglavnom, odlicna.
|
Neznam kakva je dirka na jp50 jer nisam probao nikad tu klavijaturu,dali je kao na Fantom X ili G?
Dodato: Kolika je sada vrednost rabljenog bk9? |
Nije dirka kao na pomenutim Fantomima,ali je jako dobra,neuporedivo bolja od dirki na BK5,GW8,ili EA7(kod navedenih modela su dirke gotovo indentične,zato sam ih sve nabrojao).Pozdrav!
|
Kolika je vrednost sada polovnog bk9?
|
Posto je nov sad 1590 eura polovan verovatno mozes dobiti za 1200 eura.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org