![]() |
E vala i jesam i da znas da mi je po mjeri... tako mu i treba. =))=))=))=))
|
E vala bas,upravu si tranzit,mlad je ima velike sanse da postane veliki pevac.Pred njim je buducnost.
|
Pred njim je monitor sunce mu informatičko... Batali kompjutere,ostat ćeš bez očiju ko ja a uši nećeš iskoristit ko ni ja. :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Citat:
|
Dell samo ti prvo zavrsi dobru skolu to je najvaznije a uz to vjezbaj i muziku koliko stignes..Ne pjevas lose to stoji i uz malo vise rada ces biti broj 1 na estradi hehe..Svaka tebi cast stvarno si talenat veliki to sam vec davno rekao.Dakle prvo sredi skolu koju si poceo a onda gdje bude vise para to ces raditi i bas te briga malo tamo malo ovamo i samo kupis lovu;)Pozz
|
Bas tako. Hvala momci, narocito Tranzitu, jer kad moj zemljak to kaze, to je onda to ;) Pravo da ti kazem Tranzit, ovdje kod nas u Mostaru me je rijetko ko pohvalio sto se pjevanja tice, sto se svirke tice vec jesu. Sto se pjevanja tice, mogao bih na ljeto uzet sate pjevanja, ali pitanje je postoje li u Mostaru strucnjaci za to. A kazem vam sto se tice ambicija da mi je da radim u IT-u, ali to ama nikako ne znaci da zapostavljam muziku. Svaki, ali bas svaki dan sviram i harmoniku i klavijaturu, tako da se za to ne treba sekirat, sta mislis sto sam razvuk'o sa faksom toliko :lol: Veliko hvala jos jednom ;)
|
Ne daj da te obeshrabri cinjenica da jos niko nije pohvalio tvoje pjevanje, to je vrlo relativno i nije nikakva referenca, ljudi ne cuju to sto bi trebalo da cuju (opet te podsjecam na ono sto smo ti i Vaxter i ja potpuno nezavisno rekli u vezi sa zvukom uopste). Siguran sam da ces u Mostaru naci dobrog profesora pjevanja, a ako bas budes imao problema sa tim, javi mi se, da pokusam da pokrenem svoje "veze". Mozes cak i da izaberes lijevu ili desnu stranu Mostara ..:lol::lol::lol::lol:
|
|
to bato,odlicno je
|
Ma nisi vise Satriani sad treba da pise Boban Prodanovic>Ne salim se!!Bravo!=D>
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org