![]() |
Meni je i onaj tvoj Ketron zvucao odlicno,a Đorg-a si vidim naumio da napucas pravo.
Veliki pozdrav majstore |
1 Privitaka
Evo jedna pjesmica sa korga,ritam je namenski ali i ja sam svirao zu forspil neki od instrumenata.Znaci svirao sam na klavijaturi direktno a nisam neki dobar u vatanju akorda na tipkama,ucim se tek..Inace do sada sam svirao preko midi harmonike i hvatao akorde na bass strani harmonike i bice jos snimaka Koje cu takodje odsvirati midi harmonikom povezanom na korga.Teska pjesma do jaja hehe.Pozz:)
|
Ti si to malo promukao izgleda,jel to palo neko mnogo ladno pivo?
Trba da sredis taj namenski ritam,mislim da sredis svaki kanal boje pa ce sve bolje da zvuci.Tvoje pevanje standardno dobro da se ne ponavljam. Dodato: nadam se da je to moguce uraditi na samom PA-600 kao sto ja sredjujem na Rolandu BK-5 |
Izgleda hehe..Ma nisam ja Zeljko Samardzic.jbg covjek ima neki dobar i visok glas i koju god sam visinu probao ne odgovara za ovu pjesmu a da meni legne:)Mada moguce je i da mi je glas se sjebao od hladne pive i cigareta a i duze vrijeme Imam sa kasljom problema pa pokvario glasne zice..Bio sam kod doktora i kaze da moram cigarete bacit pod hitno i da nema druge,a ja i dalje pusim kao smuk..Bice bolje.Pozdrav i hvala na komentaru
|
Tako je bre cika Zeljko heheheheheh samo na prvu i opusteno i obazno pored tebe jedno do dva piva za raspolozenje,pozdrav drug.
|
Cestitam ti Zeljko sa novu Klaviaturu neka ti dobro sluzi
|
Hvala drugovi...A sad da se ponovo podsjetimo na nas zajednicki rad..Kabi i Zeljko,Dr.Nesa i Zeljko
|
1 Privitaka
Citat:
Jos nesto novo :) |
Auu pa zemljace vidim ponovio si se :D, neka je sa srecom da te dobro sluzi i slusa, da nam se nasviras aBd i da bude snimaka redovno ovdje :). Predobro sviras a i pjevas :), ova zadnja "Oci jedne zene" me dotukla :D. Svaka cast.
|
Dje me nadje sa pesmom do jaja to careeeeeeeeeee
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org