![]() |
Hvala svim kolegama na komentarima, inace sve je snimano sa recorderom u Tyros3 i onda sklopljeno u Windows Movie Maker, jedna slika, jedan title i vozi. Nele, sto se tice i muzike i sviranja, to mi je hobi i uvijek ce tako ostat, jer ne planiram da zivim od muzike. Studiram informatiku i time se planiram bavit, a svirke kako sta uleti sa strane. Hvala jos jednom svima ;)
|
Dell a jesi ovo odradio svaka ti cast!!! Skidam kapu :D Sto kaze moj imenjak cika zeljko, jako lepo snimljeno, cist zvuk.
|
Hvala prijatelju, trudim se. Yamaha je Yamaha ;)
|
Dell steta sto tako mislis u tebi lezi ogroman potencijal,a ja sam naveo samo de imas vece sanse u pevanju sto ne znaci da nemas potencijal u muzici ,i tu si veoma talentovan nego
muzicar ne moze tako dobro da prosperira kao pevac nazalost, teraj tako i nedaj se, veliki pozdrav. |
Bravo Dell majstore. Ti pevas bolje nego neki pevaci sto rade vec ko zna kolko dugo, samo napred. A sto se tice klavijature malo mi zvuci ne prirodno, ovde na snimku. Imam i ja taj set i te semplove ali ako imas vremena napakuj ritmove sa fabrickim drum setom, cuces kako prirodnije izlazi ipak je to tyros 3 nisu ti potrebni semplovi bubnja, bar ne ovi. Pozdrav
|
Ti decko bolje pevas od pole estrade,ali bukvalno. Moze Tyros da se nabudzi da radi kao zmaj,ipak je ovde cini mi se onaj d....set? Isao si kod nekog na casove pevanja,pevas tehnikom disanja ili?
|
Ima milimikronskih falševa al *ebeš njih. Ti možeš pjevat pun gas jer čuje se da možeš i znaš. Malo se manje prestrašiš kod mikrofona i tu si 1000%. :P
|
Bojim se mikrofona samo tako, jos kad mi je non stop na usnama, kao pilot u ovom slucaju :lol: Inace pjevam na sm58, ali kod kuce mi sluzi akg pilot. Hvala momci na komentarima, ipak mislim da dosta bolje mogu pjevat, pogotovo u donjim lagama gdje najcesce falsam, nisam isao na sate pjevanja. Naucio sam prvo pravilno disat uz pomoc dijafragme, pa se tako dosta jace i cisce pjeva.
|
Citat:
|
Jesi mu reko? :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org