![]() |
Sedi mačka na ogradi i puši džoint. Pored nje prolazi baba i kaže:
- Pis, maco! A mačka joj odgovara: - Peace, baba!!! Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: • Hajde, spremaj se, idemo na nedelju dana na službeni put u inostranstvo… Sekretarica po povratku kući obaveštava muža: • Dragi, moram na službeni put na nedelju dana, moraćeš sam da se brineš o sebi… Muž obaveštava svoju švalerku: • Moja žena putuje na nedelju dana, provešćemo to vreme zajedno… Švalerka obaveštava svog đaka kome daje časove iz matematike: • Biću veoma zauzeta, imam puno posla i pauziraćemo nedelju dana… Đak, sav srećan, obaveštava svog dedu: • Dedice moj, biću slobodan nedelju dana i nemam časove, jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje… Deda (direktor kompanije) ponovo zove svoju sekretaricu: • Plan je promenjen, moj unuk me moli da provedemo vreme zajedno. Putovaćemo drugi put… Sekretarica zove svoga muža: • Dragi, moj službeni put je odložen… Muž zove švalerku: • Nećemo moći ove nedelje, žena je odložila put… Švalerka zove đaka: • Nastave će ipak biti kao i obično. Đak zove dedu: • Dedice, nastavnica je rekla da će nastave biti kao i obično, ne mogu da ti pravim društvo… Deda zove svoju sekretaricu: • Ipak putujemo ove nedelje! :) |
nedavno je bio ovaj vic sa putovanjem, stranica dvije iza...Bio si lijen pregledati :P
ALi svejedno, ne zamjeram što sam ga dvaput pročitao, dobar je :lol: |
@b.o.Y.c.h ČK
to oni radi tebe pišu, da skužiš. šala |
Ups, moja greska................:(
Pada pirocanac sa skele i kaze zeni: -Zeno nemoj da pravis veceru cu rucam u bolnici!!! |
Citat:
|
@Ronaldinjos
Diplomac je žensko...:lol: E ova je najjaca :D :D :D :D |
hahaha pa jeste :D cemu smijeh
|
pa sto se ne zove diplomica , samo buni ljude :)
|
Citat:
|
Ma nisam ni sumnjao u Rolandinjosa, nego mi je bilo toliko simpaticno da sam morao da napisem i ovom prilikom se izvinjavam za lapsus posto sam napisao Ronaldinjos umjesto Rolandinjos.Eto desava se
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org