YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Dell - Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13243)

Dell 12.12.2012 15:06

Hvala momci na rijecima pohvale ;) Doslo vrijeme da se sprema za svatove uvecer sa bandom, pa ne moze samo Sumadija :D

smuchac 12.12.2012 20:43

Pazi vamo sad... :D
Malo si solo zapetljao al ne uzimam za zlo kao Dalmatinac, štoviše svaka čast na pothvatu još 3 puta max. i pjesma je za na ploču. Onda dalje. Ovo je nisko. Ne moraš sad iz C ko čika Oliver al neki A je skroz O.K i na kraju da ti mlatnem po meni jedini minus na ritam. Izgleda kao neki tupavi i mršavi ritam iz samih početaka Korga. Jedan najprostiji 8 beat (fabrički) iz Yamahe je pitomiji i dosta topliji od ovoga. Za ovu pjesmu njega obavezno uzmi i nema greške.
Eto, ne zamjeri, ništa loše nisam htio s ovim komentarom. Slušam te od kad sam došao ovdje kao i mnoge druge i vidim da si mačak tako da tu nema diskusije.
Odo sad... ;)

Dell 12.12.2012 23:49

Hvala, jebiga on je tvoj komsija, tako da si kompetentan :D Samo mi reci kako se tocno zove yamahin tvornicki ritam na koji mislis da ga preradim?

smuchac 13.12.2012 15:14

Kod mene se zove 8beat ali sam mu ja neke dijelove maknuo kako je meni odgovaralo. Vrni se u download u ritmove za Yamahu pa skini šta sam postavio. Krije se pod imenom "Zora bila". ;)

Vex 13.12.2012 15:32

Lepo pevas,lepa boja glasa! Odlicno!

Jedina sugestija- zamenio bih dobos (Dmx Sonor DK ?) zvuci kao tacka-rim shot... stavio bih neki prirodniji... Moje misljenje- ne mora da se uvazi ,naravno :)

Pozdrav! :)

casper 13.12.2012 17:25

Imaš ugodan glas, još malo ispeglati dijelove i bit će super. Meni ne smeta što je niži tonalitet od originala jer u svim lagama zvuči dobro.
Primjedba ide na ritam s kojim sviraš. Postoje vrlo male oscilacije u aranžmanu ritma između kitica i refrena. Recimo, čuje se puni doboš tijekom cijele pjesme. Zato izvedba nema dinamike. U setu koji sam postavio za T3 i T4 imaš originalan ritam za Cesaricu, zove se Croatia1. Postoje i registracije u tom setu baš za tu pjesmu i mislim da ćeš uz ovo zvučati mnogo bolje.

Dell 14.12.2012 03:08

Hvala momci na sugestijama, Vex, u pravu si za taj dmx sonor, dobos je malo cudan, ali je jak i konkretan sto mi je najbitnije, ali svakako cu to mijenjat. Casper, nisam ni znao da si stavio set, moracu to vidit ;)

zeljko 14.12.2012 07:16

Druze Dell kao sto sam vec jednom rekao svidja mi se kod tebe sto si talentovan i za sviranje i pjevanje.Vjeruj mi to ce ti pomoc da nadmasis sve svoje sposobnosti,jer to ti je dar od boga i iskoristi to,to nije od boga dobio svako,vec samo izabrani kao sto smo ja i ti:lol:Ti si jos mlad i dobro si vec do sada napredovao i sve si bolji i bolji,nadam se da ce tako i ostati,da vjezbas dalje,a ne da ti se desi kao meni...Cim sam poceo da radim,a jos gore kad sam upoznao ovu moju,visio na njoj non stop kao da ce da pobjegne:lol:, bacio muziku u 3 plan i sve vise manje i manje vjezbao..A znas onu staru poslovocu.Pitace starost gdje je bila mladost hehe.Super druze samo nastavi tako dalje pravo dobro ti radi yamaha..pozz

casper 14.12.2012 10:00

Nisam ga ja pravio, samo sam ga postavio na download. Između ostalog ima registracija i style za Cesaricu, a set je napravljen od strane Yamahe i dolazi uz kupovinu klavijature.

Dell 14.12.2012 14:32

Aha, jel mozes postavit link do fajla?
Zeljko, ti si onda ko Zikin pokojni deda Ludi Milojko, kad su ga ozenili za Djurdjicu, tri dana nije silazio s nje :lol: Hvala na pohvalama ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 02:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org