![]() |
|
Sad kad nisam umro od smeha, necu nikad!=))
Ovaj snimak cak zasluzuje i posebnu temu...:lol: Aaaaaaaa, ima jos, sad sam video....=)) |
hahaahhahahaha ovaj je puk'o majke mi moje, jos da svira dugmetaru rekao bi da je nas moderator jefta :P a kako mu ispade na drugoj snimci hahhahahaha i jos podje gace da skida
|
E Boze,Boze...Sta li je ova harmonika istrpela mogu misliti.E zbog takvih sviraca oni sto znaju da sviraju a ne prave gluposti ispadaju smesni.Jer ce svaka zila da kaze kako ovaj ubija sa svirkom jer baca harmoniku preko glave,skida gace itd...Meni je ovo zalosno a ne smesno.
|
|
Vec ranije mi je neko,ko je trazio neki moj snimak sa youtube,rekao da ima neki ludi Jefta ali ovaj moj nazovi imenjak(meni je nadimak Jefta)je lud 120%.Na kojim li je drogama......bas ima "onu" energiju.
|
Citat:
P.S (ako se ovo zove sviranjem) |
Ma, lik je pozitivac 100%, sto je mnogo bitno, a i znate da vazi ono da nije ni bitno toliko kako sviras, vec kako umes da se prodas... A, iskreno, ja se ne bih ni usudio da ovo probam sa harmonikom, sta ako pukne kais...:|
|
Ako pukne kais,odose gace!:lol:
|
Ha,ha,ha...
Dodato: Verovatno je Jefta iz Kragujevca posto vidim Krecara na drugom snimku kako pada od smeha. |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org