![]() |
Pametno zboris mlado momce ;),ja bi jos samo nesto dodao,Ace je majstor za korgove masine tako da treba uvek da mu verujete 100%.;)
|
Evo nešto od osnovnih funkcija što se tiče same klavijature za one koji do sada nisu imali dodirnih tačaka sa Pa500 ( s razlogom):confused:
|
Koliko sam pogledao do sada,cini mi se kao dobra spravica..
Planiram da je uzmem i da uradim 'upgrade' sa PA80.. Da li neko zna kada tacno stize u Srbiju? pozdrav |
Tacno se nezna jos uvek.Do sredine januara je tu;)
|
Mana mu je sto ne moze da ucita neku boju pojedinacno ako je ona npr. u .kmp formatu... Ali zato iz seta npr. za pa800 ucitava pojedinacno sve po zelji, ali koliko sam video iz foldera PCM, znaci boje moraju biti u tom formatu... zna li neko neki konverter koji konvertuje ostale korgove formate u PCM format... mozda nisam razumeo dobro, mozda je pitanje glupo, posto se ne razumem bas oko korgovih ekstenzija, pa bih zato voleo da mi neko objasni.
|
Citat:
|
Ja jos uvek nista ne vidim na njihovom sajtu sto se tice Korga pa600...Ajde ostavi link gde si to video?
Postovano sa mobilnog uređaja |
@yamahapassion
kada ces nas obradovati sa jos nekim snimcima,obecao si;) |
@Nebojsa: Jesam, i 99% stavljam danas, malo cu prosvirati ritmove i boje iz jednog seta da vidite kako zvuci, po meni super iako nisam namestio EQ jos uvek, ne snalazim se bas najbolje sa EQ kod korga, a uputstvo mi na nemackom pa me umara da citam :D Uglavnom, danas ce iti izbaceno nesto na soundcloud iako me je prosli put dobrano zezao. Pozz
|
Citat:
Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org