![]() |
Ja sam vas isto pratio preko neta. Super ste bili. Ekipa do jaja. Milanche je kralj definitivno. Žao mi je jedino što nisam i sam mogao da prisustvujem derneku, ali ko zna. Možda se jednog dana ipak vidimo. Pozdrav svima i još jednom hvala na druženju makar preko monitora!:)
|
5 Privitaka
I jos! Evo kako Milance pravi show. :-j
& B-)SimkeB-) u akciji. |
Svaka cast za okupljanje i cjelokupnu organizaciju.Stvarno je bilo lijepo vidjeti jednu takvu vrstu druzenja, sticanja novih poznanstava, a drago mi sto je sve proslo u najboljem redu.Zvuk je bio odlican,samo se osjetio neki mali shum ali nista strasno.moram reci iznenadio me E80.jesi ga napucao milancheshow do čepa.A o harmonikasu da ne govorim:D Jos jednom svaka cast, i hvala za live steam, za koji je pretpostavaljam bio zaduzen Vaxter.
|
Hvala!!!
@grandia Nemam pojma sta ste pisali,ali vau vau je mala zafrkancija!!!!Moramo da se zezamo!!!! :) |
Simke kako si ti multifunkcionalan ;) jednom rukom drzis mobajl drugom sviras :) ali u jednom trenutku smo se prepali kad si svirao a iskrivio se kao upitnik, sto je netko rekao da ne bude yu-midi kriv za posljedice ukljestenja u "krizima" :) hahahahaah sala naravno.
a koja je ono gitarica? mislim na marku.... Vaxter hvala za live prijenos!!!!!!!!! |
Marnel isti Pavkovic:)Bravo marnele..Bas sam i ja pratio malo pri kraju i mogu da kazem super ste bili,jedino nesto slabo pive sam video,sa izuzetkom simketom..On je bio najbolji po tem pitanju:lol:
|
Kako sam se nasmijao.Simke dosao pred kameru onako se zarumenio i vec napola zazmurio, jedva gledao u kameru i pita se ono kao: sta ovi pricaju?!:)
|
@mirandess
ma redjali smo se nad fantomom ko je kako stigao,ali G6 je ispostovao sve!:D ..a to sto sam bio savijen,to je razlog sto smo ja i neconix svirali zajedno dok je milance pevao i uveseljavao nase drage drugare sa sajta.:) @zeljko nemas pojma sta si propustio,ziva ludnica,a to sto sam pio piwo...popio sam mnogo vinjaka,pa sam se sa piwom treznio:lol: --------------------------------------------------- i naravno nas prijatelj koji je tu uveseljavao sve nas i pravio show.....nisam na vreme ukljucio da snimam,ali evo deo atomosfere sa milancetom i "JEZIK SHOOOOOOOW"!!! |
@milance
ma znam druze, iskreno da ti kazem, verovatno i drugim kolegama bilo krivo kao i meni sto nismo bili medju vama da nazdravimo za drustvo ... znamo smo svi vec kako tvoj "roland-orkestar" zvuci al opet si nas pozitivno iznenadio ;) svi smo kukali al gega najvishe :lol: ima nas mnogo i ne moze se svakome prilagoditi ... eto mi gastarbajteri bi dosli sigurno da je skup bio juli/avgust ... a kolege koji su dole verovatno napustaju yugu i idu takodje familijarno na svoj zasluzeni odmor ili su prebukirani sa tezgama ... valjda cemo nekako da uspemo da se nadjemo sledeci put ;) pozdrav |
Heheheh piva dodje kao oporavak posle pijanke od vinjaka,da se ubije mahmurluk...bolje cak i od rasola:lol:
@milanchesow svaka cast na svirci pogotovu ovo sa jezikom....Samo kazem steta da covjek ima tako kratak jezik heheh..sta bih bilo da ima duzi...Zene bih isto bile sretnije mislim:lol: |
HAHAHAHAHAHA!!!!Strasno!!!!
|
To se nas Milanceshow potrudio da nam pokaze kako je Roland multifunkcionalna klavijatura.:lol:
|
Lijepo je bilo i ispred ekrana,a tek tamo....uzivali smo....jos jednom vas sve pozdravljam
|
Bitno je da je svim prisutnim bilo ugodno i lijepo.
Pratio sam u vise navrata,cisto da vidim kakva je atmosfera,sta se radi....itd Mislim da ste za jos bolju atmosferu,trebali dati vise prostora zenskom vokalu. Koliko sam informisan ono malo je pjevala Jeftina supruga. Iako je bila gost,trebali ste je zamoliti da otpjeva jedan blok od 10-tak zenskih pjesama,jer ona to kako sam cuo odlicno radi.Jako lijep glas.... |
Peva zena savrseno i otpevala je fin blokic pesama,ne bi bilo ni kavaljerski da smo je opteretili da peva vise :)
p.s. Al Milancetu radi Tajros,ubiva na mesto!!! :lol: (ko razume shvatice) :lol: Planiramo da se ovakvi skupovi pretvore u tradiciju,makar jednom godisnje da se napravi skup,i svaki put da bude sve bolje. Na ovom okupljanju je bio 21 clan Foruma (uracunavam i supruge clanova jer i one ucestvuju :) ) plus svi oni koji su pratili prenos uzivo,a sledeci put ce nadam se biti duplo vise. Jos jednom hvala svima koji su ispratili ovo desavanje,ponovo smo dokazali da nam kao Forumu i mestu za druzenje nema ravnih!!! |
I pevala je sve omiljene pesme...:D, Cek' a, zar nije ono Korg kod Milanceta...:lol: ili sam ja nesto pobrkao...:P
|
Ja sam video da pise YAMAHA,i to plavim slovima!!! :lol:
|
momci sta ste vi to pili...ja video da mu pise roland spajdermen :lol:
|
Evo sad malo Chord Experta u akciji a tu je i Doktor za Rumenku. P.S. Dell...od sveg srca ti zelim da ti ta narukvica do sledeceg okupljanja bude debela ko prst i zlatna :) |
1 Privitaka
Evo Simke po obecanju.
|
Ljudi hvala vam na livestreamingu, pratio sam jedan dio i mogu vam reci da je ovo okupljanje nesto sto nikad necu prezaliti, imao sam veliku zelju da upoznam legende ovog foruma, ali eto, nadam se da ce biti jos ovakvih okupljanja.
|
Ja sam tek posle 21:30 bio ukljucen na live streaming, jako mi e zao sto nisam bio prisutan jer koliko sam video zurka je bila vrh ...... a sto se tice naseg Rumenka majstora ... Dell ti si genije :)
|
**
Pohvala svim kolegama koji su se svojski potrudili oko organizovanja ovog skupa......lokal,streaming,muzika,itd itd. naravno i kolegama koji su ucestvovali na skupu i svojim prisustvom uvelicali ovaj susret.
Koliko se moglo videti na Net -u bilo je fensi..:)>- |
Citat:
|
Hvala Gegi na divnim poklonima!!!!
|
Evo da se i ja oglasim sa svojim utiscima.Kao prvo,zao mi je sto sam(smo)zakasnili neka dva sata jer svaki trenutak sa ovom ekipom je pravi dogadjaj.Sam skup me je odusevio jer prvi put vidim uzivo ljude sa kojima sam vec nekoliko godina u kontaktu preko ovog foruma.Da ne nabrajam sve,ali posebno bi se zahvalio Vaxter,Vuletu I Milanceshow na organizaciji(razglas,instrumenti,restoran,pice,klo pa).I naravno DELL.Svaka cast za entuzijazam i stvarno nemam reci da opisem koliko me odusevio svojim dolaskom.Nadam se da ce ova druzenja postati tradicionalna i da ce biti sve bolja i uspesnija.Pozdravljam sve clanove koji su bili a i one koji su pratili dogadjaj na neki drugi nacin.
|
Ima li mozda snimak kad je Milance pevao Polomio vetar grane, e ono je bilo vrh!:lol:
|
A mene zanima sta bi sa Nesom...Nije bio na zurci ili?
|
Nesa iz opravdanih razloga nije bio,inace je trebao da dodje sa mnom.
|
Bilo je extra, a i kako bi drugacije kad je bila onakva ekipa.Zao mi je samo sto je kratko trajalo.Organizatorima se od srca zahvaljujem za organizaciju kao i sprovodjenje feste na "najvisem nivou".I meni i Sokanu junioru je okupljanje ostalo u jako lepom secanju.Gegi takodje zahvaljujem za poklone.Sledece godine idem sa vozacem da mogu maximalno da se opustim a i da ne razocaram Zeljka u vezi piva.
|
Heheheh to nikako...bez pive ne ide ni da izadjem iz kuce a kamoli da zapjevam koju:DNadam se da cu se i ja pripremiti za sledeci put nekako,samo to i jeste problem,ako budem ja dolazio i sam vozio auto kako da popijem sta:(Jos je problem moram da i hotel placam onda heheheh..
|
@Millan
Ime moje sa dva "L",mogu da ti snimim "Polomio vetar grane". :) |
Evo ja sam upravo stigao iz daleke simanovacke kraljevine kroz brda i doline i 20 cm snijega, tako ne zamjerite ako stogod zaboravim. Ovim sto smo uradili dokazali smo da samo jedna velika i slozna obitelj i da gajimo i odrzavamo zajednistvo bez obzira na kilometre i obaveze. Hvala Miodragu, legendi, TATI ovoga sajta. Da nije njega ovo nista danas ne bi bilo. Dakle, krenulo se od jedne cinjenice da se Miodrag u toku sajta prepadao kad bi tada nas forum u povoju imao nekog slucajnog zalutalog gosta. Danas znamo koliko ima clanova i ko smo i sto smo danas. Jos jednom, Miodraze velika ti hvala za ovo sto imamo. Zahvaljujem se svim clanovima koji su bili na zurci i koji su me podrzavali i ucinili boravak ugodnijim. Hvala Vuletu, Nishkom, Simketu, MiLLanu i njegovim ortacima, Jefti, Jaci, Neci i zeni, Svraki i zeni, Sokanu velikom i junioru, boca junioru, Miodragovim ortacima-mojim zemljacima i ako sam nekog zaboravio. Ali najveca hvala ide nasem dragom "hakeru" Vladanu-Vaxteru i njegovom dedi na gostoprimstvu. Vax me prihvatio kao rodjenog brata, osigurao sve sto treba, nista mi nije falilo, do jaja je ortak, kakvog se samo moze pozeljet.Legenda i genije.Pozdrav i za Senku, Iliju, Duleta, Licanina kelnera i sve koje sam upoznao i koji su me prihvatili, veliko izvinjenje ako sam nekoga zaboravio, vjerujte nije namjerno. To je bilo nesto na brzinu, kad se odspava bice jos dojmova ;)
|
Pozdrav svima !
Kako je vec tema zurka drago mi je sto je ovako nesto pokrenuto i odrzano , sto se tice mene sigurno bih dosao ali sam bio bez neta neko vreme pa nisam bio u toku ali ...tu sam za sledecu zurku --------za koju dajem predlog da se nastavi kao tradicionalno okupljanje i upoznavanje clanova i prijatelja foruma !!! |
@Dell
Tebi hvala sto si prevalio toliki put,i licno mi je bilo drago sto si prisustovao skupu,i treba da budes za primer da muzika nema granice,i da kilometraza nije nikakva prepreka za jedno dobro druzenje.Nadam se da ce ovaj skup da ti kolko-tolko pomogne u daljem radu i da ti da jos veci potencijal u daljem muzickom radu...video si i sam kolko ima dobrih ljudi pa tek onda muzicara...Drago mi je sto je bila koleginica Jasminka(Jeftina supruga)inace vrhunska pevacica,a to ste i mogli da se uverite kako zena inace peva,a imao sam tu cast da radim sa njom. Kao sto sam rekao nekom od kolega da ovo OKUPLJANJE NEMA CENU,I NICIM SE NE MOZE ZAMENITI.Hvala organizatorima skupa,i svim ljudima koji su dosli na ovo druzenje i prevalili ne bas mali put.Iskreno se nadam da ce za sledece okupljanje biti jos vise clanova sa foruma i nadam se jos ove godine.:) |
Ime, mozes da snimis, ali onako da izmislis tekst ponovo, tesko....:lol:
|
Sta sam pevao?Napisi! :)
Kasno sam nasao tekst u telefonu! |
Steta sto niko nije snimao ceo dogadjaj kamerom...valjda kako je alkohol uzimao maha to vise nikoga nije ni zanimalo :lol: a ja jos kupim lepo onaj stativ za kameru da ne mora se drzi u rukama bas za ovu priliku i Milance dodje po mene i zaboravim da ponesem :lol:
|
Ime moje sa dva "L"......
Nesto nemogu da se setim da sam ja pevao to.Ili jesam? @Vule Jos gore bi bilo da si poneo stativ,a ja zaboravio kameru!!!!Bolje ista nego nista! Mada je trebalo da se vise snima!Ja sam cak ispraznio ceo hard na kameri,tako da je moglo celo vece da se snimi!!!! Drugi put cemo....... |
Ma, pevao si to, nego si se zbunio zbog teksta, tako da ni jednu rec nisi pogodio...:lol: Kaze meni Banex, jeli jel on peva "ko to busi most na reci", reko' nemam pojma, ali i meni se tako ucinilo i samo sam to razumeo od cele strofe...:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org