![]() |
Meni smeta sto ce od novca koji se prikuplja od donatora da se kupi Airbus A380 i sto ce moderatori sledeceg leta s njim da idu na Havaje na letovanje...I to u vile koje su kupili od istih ovih para...
Mozda to prestane da mi smeta ako i mene povedu....:lol: |
Poštovani @ Razer...pa vama stvarno puno stvari smeta,a tako kratko ste član...možda i nedovoljno da se upoznate u potpunosti sa Forumom?
Ovaj poslednji deo vaše zadnje rečenice koji kaže..."ali mi u hrvatskoj ne radimo tako"...da ste se malo više upoznali sa Forumom saznali bi sa je ovo balkanski,evropski,svetski Forum... A i za ove ostale primedbe bi vam isto savetovao... Prijatan boravak vam želim u ime YU-MIDI TEAM-a @ Hammers Pa ne misliš valjda da ima toliko moderatora da napune ceo Air-bus? :lol: ...naravno da ćemo ako ga pazarimo povesti pola Foruma :lol: Baš idem u nedelju na auto pijacu da vidim šta se nudi od Air-bus-eva :lol: |
@ Vule
Proveri im kilometrazu, desava se da im cesto vracaju kilometrazu....=)) |
ce da bude dovljno para barem za jedno "A" od airbusa =))
|
**
Bice, ako iskoristimo snizenje pred bozicne praznike :lol:
|
Biće za onaj mali "burago" Airbus...ako uopšte postoji da se pazari na nekoj trafici :lol:
P.S. odlutasmo malo sa teme...nemojte da me terate da se samobanujem za primer? Hvala :D |
Hm=))
|
25 postova za download to mi smeta
|
@sreckoll
Vidim da ti smeta.Jel zato spamujes ceo forum da bi imao 25 posta? Laku noc!!!!! |
Meni za sad ne smeta nista, jer sam kratko clan. Ali opet mi smeta sto ima ljudi koji su ovde da sakupljaju postove, pa kad postavim pitanje uglavnom dobijem glupost. Izuzev nekih clanova, da ne bude zabune. Uglavnom je to to :)
|
**
@Mile011
Kolega ...do ovog momenta ste samo danas napisali 16 postova (dok ovo zavrsim bice ih i vise)......ko skuplja poene ?? Od koga ste dobili glup odgovor na vase pitanje ? Procitao sam vase postove da vidim kolik pametnih odgovora ste vi dali u toku dana..... necu da komentarisem. Niste izabrali bas najzgodniji nacin za predstavljanje na forumu.Pratite malo desavanja pre nego donesete sud o samom forumu i clanovima koji ce danas ili sutra vama pomoci nekim dobrim savetom. Ugodan boravak na sajtu |
Ne kazem, dobio sam dosta dobrih i kvalitetnih saveta do sad u ovom kratkom periodu. Ali pogledajte uopsteno, iako su kaznjeni korisnici koliko ih je bilo i koliko ih ima. Al neka necu da postujem vise, jer ispada da samo sakupljam postove. A ne mogu da dokazem da nije tako. Kome god sam znao kako i mogao pomogao sam!
|
Uopste ih nije puno kaznjeno nego su banovani zbog e-maila koji nisu priznati na sajtu pa ti se mozda cini ako iznad slike pise "banovan", nego da ne duzim pricu hteo bih da ukazem na jedan problem, nadam se da time necu napraviti nikakvu pometnju ali bih voleo da mi pomognu moderatori oko toga jer ne bi samo meni pomogli, vec svima ukljucujuci i njih.
Ovako, smeta mi to oko download sekcije sto neko postavi ritam i napise ''ritam yamaha sty"! Pri tom ne napise ni koji je to ritam (neki namenski, neki beguine, beat, 7/8 isi sta vec). Onda se samo gomila broj downloada i kritika na na racun korisnika koji je postavio taj materijal, a kritika cesto vodi u konflikt i tako dalje. Treba ceniti sav trud koji ljudi ulazu da se odrzi nivo na kom jeste ovaj forum! Eto, mali predlog pa ako moze da se resi. Hvala vam! ;) |
Emire.
O materijalu koji prolazi u download vec je ranije otvorena posebna tema sa naslovom "Propustanje upload-ovanog materijala" i nalazi se u sekciji "Komentari i pitanja". Tamo je sve objasnjeno kako je i zasto je i moze se procitati o cemu se radi. Namjerno nisam postavio link za tu temu,jer nije bas nesto previse poucna, a i da ne bi dalje bilo pisanja o ovome,jer bi bilo suvisno. Ali eto napisao sam naslov teme i sekciju u kojoj se nalazi. Dakle nastavljamo sa eventualnim daljim sugestijama,ali ne oko materijala u downloadu jer za to,kao sto sam vec napisao postoji posebna tema i moze se procitati. |
Izvinjavam se, ipak nisam trebao da pokrecem to pitanje. Svakako cu procitati tu temu. Hvala Sejo.
|
Ovo sad nije uredu, stvarno. Prvo uploadujem 5 setova sve ih obrisete posle dva dana i sad dodjem obrisano mi preko 10 postova ( ne znace mi nista ali nije uredu) Ne razumem sta imate protiv novih clanova? 90% ljudi koji su se registrovali ove godine je banovano. Zbog cega tako? ako zelite samo vi stari clanovi da budete ovde onda zabranite registraciju? Jbt ispada da na forumu mogu da borave samo oni koji su ovde od pocetka i oni koji daju novac. Onda lepo naplatite registraciju, jebo vas pare, pokrenuli ste portal za muzicare i kad ste stali na noge kako treba onda se svi obezobrazili. Iako znam da cu dobiti ban posle ovoga, postovacu. A vi malo pokusajte da se spustite na zemlju i shvatite! Toliko od mene. CIST BEZOBRAZLUK!
|
A sto to tebi toliko smeta...???
1. sigurno si set-ove koji se ponavljaju, nesmiju, ili u pogresnu sekciju stavio pa su zato izbrisani... 2. postovi koji nemaju nikakvog znacenja tj. smisla sigurno su ti takodjer obrisani... 3. da je 90% posto clanova obrisano ove godine nije tacno ima statistica sajta... tako da nerazumijem vas problem... |
I ja mislim da si nesto zasro dok je tako ne vjerujem da bih moderatori to bez veze brisali.....A to sto kazes da smetaju novi clanovi nisi u pravu....evo i ja sam novi tako reci clan pa me niko ne dira,a i nisam dao neku sumu novca da bih me neko trpio..
Druze nemoj tako da pricas i zasto se moras odma spustati na taj nivo i govoriti takve rijeci i kako sada da ne dobijes ban kad ga sam trazis.....Poooz |
Citat:
P.S. opominjem vas za nepristojno ponasanje,a za banom trenutno nema potrebe...napisali ste sta vam smeta pa neka i drugi to vide |
Nekulturi i bezobrazluku nikad kraja, a ni pohlepi i grebanju.
Neznanje, naravno, uvek vlada. :) |
izvinjavam se zbog psovanja samo samo puko. Jer prvo sam uploadovao setove oko sat vremena (znaci bacio sam ih bezveze) a drugo dodjem danas i vidim ovo. Mene bas briga za postove, ja nisam dosao ovde zbog download sekcije kao sto svi admini misle ko god da se registruje da je zbog toga.
Dosao sam da bih mogao nekog da pitam za savet i naravno nekom da pomognem ako mogu. A ako ste vec pokrenuli toliko tema za druzenje i zabavu sto onda opominjete i mislite da neko sakuplja postove ukoliko odgovori na neku? Ja sam samo prelistao forum i gde sam hteo (zabava itd) i gde sam mogao (znao da pomognem) odgovorio sam i odma sam na par mesta dobio opomenu da to ne radim jer cu biti kaznejn zbog sakupljanja postova. I sad cete opet da me napadnete umesto da protumacite malo to. Naravno da ce svaki clan koji je uvde duze od godinu dana stati na vasu stranu jer nece da se zamera naravno necu ni ja ali samo kazem. Da nije sve razlog da bude opomena, ban, itd. Nismo svi ovde zbog download sekcije to nikako da shvatite! Dugo sam clan na diskusijama pa zato mozda malo vise kucam i takav sam na forumu jer je tamo organizAcija drugacija. Nadam se da cu se naviknuti. Ali samo kazem da biste trebali to da popravite. Pozdrav! |
@Mile011
Obicno kada neko "pukne" na forumu,red je i da se ohladi malo i odmori od foruma,ali moram Vam reci da je ipak bilo dovoljno fleksibilnosti moderatora koji Vas je opomenuo i ipak ostavio aktivnog na forumu. Znaci nije bas sve tako crno. Vi u skoro svakom drugom postu naglasavate da Vam nije stalo do downloada, ali pisete velikom brzinom,vise od 15 postova dnevno. Tako se bas i ne radi,jer ja nisam vidio bas nesto konstruktivno,novo,korisno u vecem dijelu vaseg pisanja. Zato su Vam i obrisani svi postovi na temama koje su bile skoro pa zavrsene, i receno gotovo sve a Vi tamo pisali. U strucnom dijelu foruma se pise konkretno,korektno,tacno i korisno tako da iskustva sa nekih drugih foruma gdje se pise mnogo i selektivno i neselektivno,nece biti od koristi ovdje. Moracete se prilagoditi ovome forumu i normalnim pravilima koja vladaju ovdje,a to zaista nije nimalo tesko,zaista. Interesantno je,da mi koji brinemo da sajt funkcionise normalno,azurno i uredno,moramo najvise vremena,zivaca i strpljenja provoditi u dopisivanju i objasnjavanju sa clanovima koji su ovdje tek nekoliko dana. To je jedan apsurd,i on zahtijeva i posebnu analizu.Ali o tome,drugi put.... Ja Vam savjetujem,da posto ste novi clan,prvo jedno vrijeme citate i pratite sta se pise,da bi ste jednostavno stekli utisak gdje ste i da je ovo jedan sasvim normalan forum. Ne savjetujem Vam da dalje pisete na ovoj temi,jer ste rekli sta ste rekli, i svi smo procitali. Ovim smatram Vase pisanjena ovoj temi zavrsenim,jer bi sve ostalo bilo suvisno. |
Na pocetku ove teme ja rekao da hoce da promjenu boju sajta i evo neko to ucini... bas lijepo malo promjene...
|
:mad: Pokrecem peticiju da se vrati stari dizajn sajtu B-)...ovaj siv,sumoran =((,utice mi na raspolozenje...
|
Smeta mi što je kurzweil napisan sa dva L u onom djelu foruma - Solo (Workstation) :)
|
Meni je isto boja nesto sumorna.:(
Olovka i blok su mi ok.:) |
Mnogo starijih članova je tražilo da se vrati siva, koja je nekad bila.
Ovo je ta ista nijansa. Meni je, lično, ova siva poprilično opuštajuća. Plava mi je, malo. unosila anksioznost. Haha, zaista dva l. I to tako stoji godinama, i tek sada bojč primetio. Izmenjeno. |
e pa bilo je vreme da se opet zalimo sta nam smeta =))
a moram da priznam da i meni malo ova siva boja smeta tj. "danas i XX:XX vreme" u beloj boji na sivo nije bash srecna kombinacija :D vaxtere druze, ce da ocoravimo nacisto :lol: |
Meni je extra boja. Nekako mi prija promena. :)
Na nekim sajtovima ima da se menja boja tj. tema. Mislim, korisnik je menja sam. To je isto super ali pustimo Vaxtera da predahne, ionako je previse ucinio za forum. ;) |
@grandia
Da, to smo i Vule i ja komentarisali. Tema je takva, ali srediću je. Možda i danas, ako bude bilo vremena. |
Potpisujem peticiju,vratite boju,ovo mu dodje kao crno beli tv!
|
Ajoj jest sad ruzno...Mislim nemo se ljutite vise na mene ali i meni ovo smeta....Poooz
|
ozbiljno drug vaxter, nisam bash toliko corav - al stvarno ono belo na sivom ne mogu da citam, bar ne tako lako ... a crno na belo vidim i iz aviona =)) (al sam sad preterao)
jos neke male sitnice, da ne budem mnogo dosadan ... cisto za informaciju ... u donjem desnom delu postinga, gde su mogucnosti za klikovanje "quote, multiquote, direktan odgovor i hvala" ... to je isto malo mutno ... ja momentalno na poslu koristim chrome i grafika "hvala" se kod mene ne vidi, tj. na to mesto je onaj klipart koji oznacava da tu treba da bude grafika a nema je. kao da mi fali neki plugin ...:confused: da ne zaboravim: respekt i hvala za tebe tj. tvoj trud o forumu ;) msm. nista strasno al mozda nisam jedini? |
Citat:
|
Isti ovakvi komentarisu bili kada smo sa ovakve sive prešli na onu plavu. :)
Ljudi su robovi navike, i teško se privikavaju na novo. :) Tvoji komentari, grandia, su sasvim na mestu, i te stvari će biti ispravljene. |
Ajde da se manemo peticije nego gledajte po forumu sta gde fali pa da se malo doradi da svima bude lepo. Najlakse se vrati stara tema.
@ grandia hvala na sugestijama |
Citat:
Ali mi definitvno malo je presvijetlo , i mislim da če to brže umarati oči . A fali s ovim odabirom boja i dinamike,živosti stranici ... Kako god ,čestitke na radu i trudu svima koji su sudjelovali u ovoj raboti . |
Slazem se,to je prvi korak,da se slova malo podebljaju i potamne pa cemo videti kako izgleda.
|
ma stvarno ubi u oci kao da u sunce gledam heheh...mozda je dobro ovako jer ce se clanovi prije umoriti i ici na spavanje:lol:Samo nece te se mene tako lako rijesiti..imam ja ideju...samo nabijem djozluke za sunce na oci i rijesen problem:lol:Salim se malo bez ljutnje....Pooz
|
Ljudi ovo sivilo ubija!!! Ajde dajte nesto za odmor ociju....posle pola sata ovde pocinje da boli glava!:S
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org